Így viseld a tavaszi sálat, hogy igazán nőies és divatos legyen - Változatos megkötési módokat mutatunk

A tavaszi sál megkötése változatos is lehet. Videón mutatunk ötleteket, hogy igazán csinos és különleges legyen 2022-ben is. Egyszerű, de sikkes tippek.

tavaszi sal cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jó idő közeledtével a vastag sálak helyét lassan átveszik a vékonyabb darabok, illetve az elegáns kendők, melyek mutatós, sikkes kiegészítői lehetnek az átmeneti szetteknek. Főleg akkor, ha nem csak egyszerűen megcsomózod őket a nyakadon, hanem különlegesebb megkötési technikákra szavazol.

Mutatunk néhány csinos ötletet, amelyek nem vesznek több időt igénybe pár percnél, mégis nagyon jól feldobják a tavaszi összeállításokat. 

Így viseld a tavaszi sálat

Nem mindegy, hogy csavarod a nyakadra, vagy hogy kötöd meg a praktikus, sikkes kiegészítőt, ugyanis egy-egy apró változtatással is más-más hatást érhetsz el. Ha egy kis változatosságra vágysz, és szeretnél pár extra bókot begyűjteni a megjelenésedre, akkor érdemes megnézned az alábbi videót, mert nagyon egyszerű, mégis divatos ötleteket találhatsz benne. Angoltudáshoz sincs szükség hozzá, hiszen csak követned kell a vlogger mozdulatait ahhoz, hogy megvalósítsd a kreatív variációkat.

Ha egy szimpla megoldásra vágysz, csak tekerd körbe egyszer a nyakad körül, és hagyd lógni a két végét, de az is jó megoldás, ha félbehajtod, és hátul csomózod össze. Akkor is nőies lesz, ráadásul jól melegíti is a nyakadat, ha hurkot csinálsz belőle, és azon húzod át a másik végét a nyakad körül. Ha pedig egy kicsit extrább változatot szeretnél, fejleszd tovább, és a végeit kösd össze hátul. 

A félbehajtott, szinte palástszerűen viselt kendő is rendkívül mutatós és elegáns, egy egyszerű felsőt is sokkal sikkesebbé tesz, míg  dupla hurkos verzióval biztos nem találkozol majd az utcán. Az oldalsó vagy rejtett csomó sem mindennapi megoldás, a lezserebb szettekhez pedig szuper választás a szinte köldökig lógó sál. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színes-mintás sálak idén egyébként is divatosak, a hatást pedig remekül fokozhatod ezekkel a megkötési ötletekkel. Kabáthoz, blézerhez is jól mutatnak, néhány közülük az elegáns irodai összeállítások tökéletes kiegészítője lehet. Az egyszerű, egyszínű ruhákhoz érdemes egy élénkebb, hangsúlyosabb kendőt választani, de a pasztellárnyalatokkal sem nyúlhatsz mellé.

Csinos, nőies tavaszi frizurák

Ezek a frizurák nőiesek, csinosak, és remekül feldobják a megjelenésedet. Ha unod a hagyományos, lógva hagyott hajat vagy a sima lófarkat, akkor érdemes kipróbálnod őket. Biztos, hogy sok bókot gyűjtesz majd be velük az irodában. 

Ezt is szeretjük