10 nőies egészruha, ami tökéletes választás 50 felett - Elegáns, divatos tavaszi darabokat mutatunk

Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a tavasz legdivatosabb egészruháit. Ezek tökéletes választások ötven felett.

Tavaszi ruhák 50 felettieknek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Idén tavasszal - ahogy mindig - hódítanak a virágos, mintás ruhák, de az élénkebb színek, például a zöld, a pink vagy a kék is nagy kedvencek lesznek. És egyáltalán nem igaz, hogy ezeket bizonyos kor felett már nem szabad viselni.

Kortól függetlenül bárki hordhatja a legújabb trendeket, ha jól érzi magát bennük, és ha passzolnak a stílusához. Ha viszont nem tudod pontosan, milyen darabokat válassz, vagy szeretnél egy kis inspirációt meríteni, akkor nézz körül válogatásunkban!

Nőies tavaszi egészruhák 50 felettieknek

Olyan egészruhákat gyűjtöttünk össze árakkal és lelőhelyekkel, amikkel biztosan nem nyúlhatsz mellé. Elegánsak, mégis sikkesek, nem túl rövidek, nem mutatnak túl sokat, de gyönyörűen kihangsúlyozzák és karcsúsítják a derekat, sőt még az alakot is nyújtják. Ötven felett sem kell kerülni a színeket és a mintákat, sőt, érdemes őket beépíteni a mindennapi viseletbe az üde megjelenésért. Körképünkben találsz ilyen darabokat is, de az egyszínű, visszafogottabb szettek rajongói is meglelik majd a kedvencüket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük