Karcsúsító tavaszi blézerek körképe
A blézer praktikus, nőies darab, melyet jól kihasználhatsz tavasszal. Ha pedig jól szabottat választasz, akkor az alakodnak is kedvez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasz egyik slágere mindig is a blézer lesz. Előfutárai már megjelentek az üzletekben. Egyelőre hűvösebb napokra való, azaz vastagabb anyagból készült, visszafogottabb színű és persze hosszú ujjú modellekkel találkozhatsz. A jó hír, hogy sok közülük kimondottan ducibarát. Felkutattuk neked a legjobbakat!

A blézer akkor is öltöztet, ha nem vagy egy kiköpött nádszálkisasszony, sőt, egy jól megválasztott darabbal több kilót is láthatatlanná tehetsz.

Arra ügyelj, hogy ne legyen se túl rövid, se túl hosszú – előbbi ugyanis kiemeli az erősebb csípőt, popsit, combot, utóbbi pedig szélesíti a derekat. A legjobb, ha enyhén karcsúsított fazonút választasz, mivel ez tovább nyújtja a sziluettedet.

Több stílusban

Ha az időtálló, klasszikus darabokra esküszöl, vagy a munkád megköveteli az elegáns megjelenést, jó szívvel tudjuk ajánlani a fenti kritériumoknak minden tekintetben megfelelő fekete szövetblézert az Orsay-ben.

Diszkrét hosszanti csíkozása tovább fokozza a slankító hatást. Ára 8295 forint.
Ha egy kis játékosságot csempésznél a megjelenésedbe, választhatod a hasonló szabású és mintájú, sötétszürke darabot.

Tervezője – élve a rafinált szabásminta adta lehetőséggel – az alapértelmezésben függőleges csíkokat helyenként kissé elforgatta, ami még nem megy az optikai karcsúsítás rovására, viszont megtöri a monotonitást. Ez a modell valamivel drágább, mint az előző, de véleményünk szerint a fantáziadús megoldás megéri a nagyjából másfélezer forintos differenciát.
Az egyszerre nőcis és sportos, fekete-fehér csíkos, szűkített vászonblézer valamivel rövidebb, mint a két fenti darab, de még így is tökéletesen eltakarja a csípőt. Nagyméretű gombjai vidámmá teszik az összképet, miközben elterelik a figyelmet a kritikus testtájakról. 7995 forintért lehet a tiéd.

Orsay

New Yorker – trendi és fiatalos blézerek

Az egyenes szabású, khaki blézer közel olyan jól kihasználható, mint a szürke és fekete, standard darabok. A trendnek megfelelően díszítésekben sem szűkölködik: tervezője alul-felül zsebekkel, valamint hangsúlyos, a blézerével megegyező színű gombokkal tuningolta fel az unalmasnak egyébként sem nevezhető modellt. Azonos anyagból készült öv tartozik hozzá. Ne ijedj meg tőle, ha lazán húzod össze, nem fog erősíteni.

Ha nem tudod leküzdeni az öv iránti ellenszenvedet, a fenti blézer hasonló színű, karcsúsított társát ajánljuk. Erős, viszonylag keményebb anyagának, valamint függőlegesen elhelyezett zsebeinek köszönhetően talán még hatékonyabban is karcsúsít. A gombok természetesen itt is méretesek. A döntésedet nem az ár alapján kell meghoznod: mindkét modell 8590 forintba kerül.
A derékig egyenes szabású, majd lefelé enyhén bővülő, egy-két visszafogottabb húzással megspékelt, világosszürke blézer kiválóan palástolja a kelleténél szélesebb csípőt, nagyobb popsit, miközben fiatalos, már-már kislányos benyomást kelt. A fazonra és a színre való tekintettel kizárólag egyenes szabású, sötét nadrágot vegyél fel hozzá! 5990 forintos ára kifejezetten barátságosnak mondható.

Jeans Club

Jeans Club – olcsó, de csinos darabok

Az üzletlánc vagy tízféle blézert kínál egységesen 1990 forintért. Többségük klasszikus fazonú, normál hosszúságú, enyhe szűkítéssel – bátran válogathatsz közöttük. Az uralkodó szín a fekete és a szürke – ezen belül találsz függőleges csíkozásút, a szürke különböző árnyalatait ötvözőt, illetve kisméretű, diszkrét kockamintást. Ha a meleg színek állnak közelebb hozzád, tetszeni fog az aszimmetrikus szabású, barna, kordbársony blézer, illetve az ugyancsak barna, aprópöttyös szövetmodell.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük