Furcsa szórakozást talált magának az ötgyermekes anya - Folteltávolítónak, WC-tisztítónak és desszertnek is öltözött
Az egyedülálló édesanya kreatívan ütötte el otthon töltött idejét. Időt, energiát és munkát nem sajnálva alkotta meg zseniális, vicces kreációit.

taryn cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Taryn de Vere a koronavírus okozta helyzet miatt sokat volt otthon, és úgy érezte, muszáj valamivel elütni az időt. Az ötgyermekes dizájner nagyon egyedi és kreatív elfoglaltságot talált magának, képeivel pedig hatalmas sikert aratott a neten.

Január óta különböző, a háztartásában megtalálható termékeknek öltözött: többek közt folteltávolító, WC-tisztító, tisztasági betét vagy macskatáp is inspirálta a szettjeit.

Háztartásában található tárgyaknak öltözik

Az egyedülálló édesanya elképesztő összeállításokban parádézott, időt, energiát és munkát nem sajnálva alkotta meg a vicces kreációkat, melyeket Twitterén és Instagramján is megosztott. Először egy hónapon keresztül csinálta kihívását, ami akkora sikernek örvendett, hogy néhány márka is posztolta fotóit a közösségi oldalára, sőt a televízióban is szerepelt miattuk. Mindezeknek köszönhetően elhatározta, folytatja a projektet. Összegyűjtöttük legjobb szettjeit.

Ezt is szeretjük