Furcsa szórakozást talált magának az ötgyermekes anya - Folteltávolítónak, WC-tisztítónak és desszertnek is öltözött

Az egyedülálló édesanya kreatívan ütötte el otthon töltött idejét. Időt, energiát és munkát nem sajnálva alkotta meg zseniális, vicces kreációit.

taryn cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Taryn de Vere a koronavírus okozta helyzet miatt sokat volt otthon, és úgy érezte, muszáj valamivel elütni az időt. Az ötgyermekes dizájner nagyon egyedi és kreatív elfoglaltságot talált magának, képeivel pedig hatalmas sikert aratott a neten.

Január óta különböző, a háztartásában megtalálható termékeknek öltözött: többek közt folteltávolító, WC-tisztító, tisztasági betét vagy macskatáp is inspirálta a szettjeit.

Háztartásában található tárgyaknak öltözik

Az egyedülálló édesanya elképesztő összeállításokban parádézott, időt, energiát és munkát nem sajnálva alkotta meg a vicces kreációkat, melyeket Twitterén és Instagramján is megosztott. Először egy hónapon keresztül csinálta kihívását, ami akkora sikernek örvendett, hogy néhány márka is posztolta fotóit a közösségi oldalára, sőt a televízióban is szerepelt miattuk. Mindezeknek köszönhetően elhatározta, folytatja a projektet. Összegyűjtöttük legjobb szettjeit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük