8 szuperszexi híresség, aki 40 felett néz ki a legjobban

Mit less el tőlük?

Sosem voltak híján a szépségnek, de most még dögösebbek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A nőies báj és a szépség is olyan, mint a jó bor, mely a korral nemesedik. Legalábbis az alábbi ismert hölgyek esetében ez tapasztalható. Persze huszonévesen sem voltak rút kiskacsák, sőt, nagyon is kitűntek dekoratív adottságaikkal. Ám azóta nem csupán megőrizték gyönyörű vonásaikat, hanem némi plusszal gazdagították vonzerejüket. Akad köztük olyan, aki túl a 40-en fejlesztette tökélyre a stílusérzékét, míg egyeseknek a kiállása és kisugárzása lett magabiztosabb és kifinomultan dögös.

Nyilván nem lehet megfeledkezni a tényről, hogy a hírességeknek időből, pénzből egyaránt több jut arra, hogy karbantartsák magukat, és helyes táplálkozással, rendszeres edzéssel, stílustréninggel meg fogfehérítéssel leradírozzák magukról az idő lenyomatát, viszont nem is lehet mindent erre fogni. A fiatalos külső szempontjából az úgyszintén sokat számít, ha valaki kiegyensúlyozott, harmóniában áll önmagával, nem misztifikálja túl a szépséget, hanem képes arra, hogy elfogadja önmagát, illetve rengeteget mosolyog.

Íme, inspirálóként néhány híres hölgyemény, akik negyven fölött sem akarnak pánikszerűen huszonévesnek látszani, mégis simán letagadhatnának jó pár évet a korukból. Mit tudnak? Ne gondolj óriási nagy titkokra és ravasz trükkökre.

Divatos sztárok, ihletadó képek

Így trükköznek hasi tájékon a sztárok!

Nemcsak fiatalító, hanem alakjavító trükkjeiket is ellesheted. Íme, néhány híresség, aki inspirálhat!

Ezt is szeretjük