Eltűnt Renée Zellweger!
Csak találgatják, hol lehet az egykori szépség
Hol van az a kicsit esetlen, mégis szexi lány, aki 15 kilót hízott a Bridget Jones szerep kedvéért? (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hol van az a kicsit esetlen, mégis szexi lány, aki képes volt 15 kilót hízni a Bridget Jones-szerep kedvéért? Nos, úgy tűnik, végleg eltűnt. Felfalta őt a plasztika nevezetű szörny.

A színésznő az Elle magazin díjátadó ünnepségén sokkolta a rajongóit új arcával. Megjelenését vélhetően a nagy visszatérésnek szánta, de valójában visszafele sült el a dolog, a közönség teljesen ledöbbent az átalakuláson, amin a híresség pár hónap alatt keresztülment. Mindenkinek gyanús volt, hogy a 45 éves Zellweger folyamatosan jár plasztikai sebészhez, mert megfigyelhetőek voltak apróbb változások, de ami az utóbbi pár hónapban történt az arcával, az már semmi kétséget nem hagy afelől, hogy átszabatta azt.

Szerinted plasztikáztatott a színésznő? Nézd végig képgalériánkat, és döntsd el te!

Bár a színésznő tagadja a beavatkozásokat, a változás egyértelmű. Így nyilatkozott az őt ért találgatásokkal kapcsolatban:

- Nagyon rosszulesik, mikor olyasmiket olvasol magadról, hogy túlzásba estél ezzel vagy azzal. Az emberek találgatják, hogy mitől változom. Természetes, hogy egy nő bizonyos kor után változni kezd. A szerepeim miatt is gyakran kell változatnom a súlyomat, és ez egy idő után nyomot hagy. Örülök, hogy az emberek azt gondolják, máshogy nézek ki! Egészen más, teljesebb és boldogabb életet élek, és örülök, hogy ez látszik is - mondta Renée Zellweger.

Mi ezt a magyarázatot kicsit erőltetettnek érezzük, ezért megkérdeztük szakértőnket, Banelli Évát, a SolenneMed Esztétikai Központ vezetőjét, hogy milyen szépészeti beavatkozásokat végeztetett a színésznő.

- Az, hogy valakinek a súlyvesztéstől megváltozik az arcformája könnyen előfordulhat. Ugyanakkor Renée arcán olyan jellegű változások mentek végbe, ami arra enged következtetni, hogy orca implantátumot helyeztek be neki - fejti ki véleményét Banelli Éva. - A szája és az orra formája megmaradt, de szemhéjplasztikája egészen biztosan volt. Teljesen megváltozott ugyanis a szeme formája, a korábbi mandulavágású szemekből, kerek, nyílt formájú szemek lettek. Gyakorlatilag ez okozza, hogy a teljes arcát másnak látjuk. Rendszeresen jár botox injekcióra, illetve a díjátadó ünnepség előtt bizonyos, hogy rész vett egy komolyabb hámlasztó kezelés-sorozaton, ami lehetett kémiai vagy lézeres. A hámlasztás egyébként, ha mértékkel veszik igénybe, nagyon jót tesz a bőrnek, a túlzásba vitt kezelések, azonban egy idő után viaszos kinézetet eredményeznek.

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

Ezt is szeretjük