Ég veled, pattanásos arcbőr!
Ha már régóta szeretnél megszabadulni az aknétól, itt a megoldás
Nem csak a kamaszokat sújtja a pattanásos bőr problémája. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben azt hiszik, hogy az akné csak a tinédzsereket fenyegeti, és felnőttként már nem okozhat kellemetlenségeket. Pedig ez nem így van. Ráadásul sokan tisztában sincsenek azzal, hogy aknés bőrük milyen speciális tisztítást és hidratálást igényelne, ennek hiányában az öregedés jelei is hamarabb észrevehetőek lesznek.

A legtöbb kozmetikai szer azt ígéri, hatása általánosan jó mindenféle bőrtípusra. Mások egy régi, több tízéves módszer szerint osztályoznak, amely ma már elavultnak tűnik. Ahhoz, hogy változtass, hogy megállítsd az akné fejlődését, megelőzd a ráncosodást vagy lelassítsd az öregedés folyamatát, előbb ismerned kell a saját bőrödet. Enélkül hogyan is választhatnál jól?

A kozmetikában régóta használatos egy osztályozási rendszer, amely a bőr állapotát hivatott besorolni. Eszerint van érzékeny, normál, zsíros és kevert bőrtípus. Ma már azonban annyi hatás éri az arcunkat, hogy ez az évtizedekkel ezelőtti osztályozás egyszerűen nem elegendő arra, hogy valósan leírja egy páciens bőrének tulajdonságait.

A Nimue kozmetikai termékeket megalkotó tudóscsoport saját munkája megkönnyítésére hozta létre azt az új osztályozási rendszert, amely lehetővé teszi, hogy célirányosan javítsák az arcbőr állapotát, még komolyabb ráncosodás, allergiás reakciók vagy betegségek esetén is. A SolenneMed Esztétikai Központ szakemberei is e szerint a rendszerezés szerint dolgoznak.

Lépj az egészség és a fiatalság útjára!

A Nimue termékcsalád ha általánosságban nézzük a hatását, akkor egészséges arcot és fiatal bőrt ígér. Lágyítja a már kialakult ráncokat, és leszámol a photoaging, azaz a káros napfény okozta bőrhibákkal. Ám érdemes megnéznünk, hogy milyen rendszer szerint osztályozza a bőrtípusokat. Ezek ugyanis egyedi megoldásokat jelentenek, és éppen ez adja a márka legfőbb erejét.

Ingyenes konzultációs lehetőség!

Te is megszabadulhatsz a pattanásoktól, bőrhibáktól, hogy újra gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan bőröd legyen. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Környezeti hatásokra érzékeny bőr

Az ebbe a kategóriába tartozók arcbőrén sajnos nagyon hamar meglátszanak az öregedés jelei. Korán megjelennek a barázdák, hamar elmélyülnek a ráncok, és az arc veszít a fényességéből, fáradt és szürke lesz.

A hiperpigmentált bőr

A hiperpigmentációt, vagyis azt az állapotot, amikor nem egyenletes az arcbőr színe, külső és belső hatások is előidézhetik.

Az érzékeny bőr

Ide a klasszikus értelembe vett érzékeny bőr tartozik, amely a legtöbb esetben fehér, és szinte a legkisebb őt érő hatásra azonnal reagál, általában valamilyen kellemetlen kiütéssel, viszketéssel, esetleg hámlással.

A problémás bőr

Ez az a kategória, ami talán a legtöbb embert érinti. Ide sorolható az aknés és a nem kamaszkori pattanásos arc, illetve az a bőr, amely rendszeresen produkál viszketést, kiütést vagy éppen hámlást.

Teszteld magad, biztosan tudod, mit jelent az akné?

A legtöbben azt hiszik, az akné csak a kamaszoknál támad, pedig ez nincsen így. 20, 30, sőt, akár 40-50 éves korban is kialakulhat például a stressz miatt, szülés után, hormonális változások okán. A tünetek éppoly széles skálán mozognak, mint a kialakulás okai. Az akné eltömítheti egy szőrtüsző nyílását, apró, fekete mitesszereket alakíthat ki, de megjelenhet pattanások formájában is. A negyedik, talán legmakacsabb formája pedig amikor cisztaként növekszik a bőr felszíne alatt.

Az akné elleni harchoz ismernünk kell, hogy miért is alakul ki ez a betegség. Lehet az oka a baktériumok elszaporodása, a faggyú túltermelése, illetve az elhalt hámsejtek hámlásának hiánya.

Nimue az akné ellen

Az aknés bőr esetében a Nimue kezelés szabályozza az arcbőr zsírosságát, csökkenti a bőrpírt, a gyulladást, illetve az arcon nagy eséllyel fellelhető baktériumok számát. Segíti az elhalt hámsejtek hámlását, és ezzel a hármas védelemmel száll szembe az aknékkal. A kezelés negyedik és szintén nagyon fontos alappillére, hogy a Nimue hegesedés nélkül mond búcsút az aknéknak, így akadályozva meg, hogy ez a csúnya betegség egy életre nyomot hagyjon az arcbőrön.

A kezelés két fronton zajlik, az egyiket a SolenneMed Esztétikai Központ a Nimue termékcsaládot jól ismerő szakembere kezdi, és kialakít egy célirányos, személyre szabott tervet, amelyet már a központban elkezd alkalmazni. A páciens később az otthonában folytathatja a kezelést, amely egy idő után mindennapi rutinná alakul.

Jelentkezz be most ingyenes konzultációra a SolenneMed Esztétikai Központba, és légy az elsők között, akik már Magyarországon is élvezhetik a Nimue szaktudását!

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

Ezt is szeretjük