Horváth Éva felfedi tökéletes arcbőrének titkát
Ő is a sztárok kezelését választotta
Tudd meg, mitől olyan tökéletes a műsorvezető bőre! (x)

Horváth Éva arcbőre annyira tökéletes, hogy mindenki csodájára jár. De a műsorvezető nemcsak ápolt, hanem csinos, elegáns, trendi és nem utolsó sorban egészséges is, tele pozitív energiával. Nehéz ennyi feltételnek megfelelni, de neki óriási büszkeség, hogy szépségét lépten nyomon megcsodálják. Mi most megmutatjuk, mi a titka!

A szépség oltárán ma már nem kell áldozni

A gyönyörű műsorvezető-modell élete a szépség körül forog. A Miss Balaton 2014 versenykoordinátoraként száz csinos hölgy között is kitűnt hibátlan alakjával és szépségével. Hiszen Éva maga is példakép és a tökéletességet képviseli minden porcikájában.

Éva két okból is az orvos-esztétikai kezelésekben bízik: egyrészt, mert tartós hatást biztosítanak, másrészt pedig mert felveszik a versenyt a plasztikai műtétekkel, de mégsem számítanak olyan drasztikus megoldásnak.

- Életem a szépség és az egészség. Az INFINI a legjobb biztosíték a természetesen gyönyörű bőr eléréséhez - mondja a műsorvezető.

Műtét nélküli arcfiatalítás a jövő

A műsorvezető titkos módszere, az INFINI egy olyan eljárás, amivel nincs szükség injekciós tűre, nincsenek többé eltorzult vonások, nincs fájdalom és lábadozás, csak gyönyörű és természetesen fiatalos arc már az első kezelés után!

Mindössze három, 30 perces kezelés és akár 10 évvel fiatalabbnak tűnik az arc. A legújabb módszer éppen év elején tört be a sztárokhoz, ráadásul sima, egyenletes bőrt, és ráncmentes éveket ígér. Jó hír, hogy az INFINI ma már Magyarországon is elérhető a SolenneMed Esztétikai Központban!

Kinek ajánlják a kezelést?

  • akik műtét nélkül szeretnének fiatalodni
  • fiataloknak, akik szeretnék megelőzni, hogy bőrük ráncosodni kezdjen
  • akik előnyben részesítik a természetes módszereket
  • akik viszolyognak a botoxtól vagy a ráncfeltöltéstől
  • akik gyorsan szeretnének látványos változást, látható sérülések nélkül
Ingyenes konzultációs lehetőség! Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan a bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Kicserélődik az arcbőr

Az INFINI az orvos-esztétikai beavatkozások közül a legnagyobb világújdonság. Segítségével megvalósítható a teljes 3D-s arcmegújítás. A mikrotűs kezelőfej a bőr mélyebb rétegeiben 0.5-3.5 mm mélyen stimulálja a kollagén állományt, ezáltal olyan problémákat kezelnek mint a mélyebb és felületi ráncok, a zsíros, pattanásos bőr, illetve a pigmentált elváltozások. A forradalmi módszer egyedülálló, hiszen az 1 mm ötödének megfelelő vastagságú, szigetelt mikrotűk garantálják, hogy egyáltalán ne károsodjon a bőr felszíne és a páciens semmit ne érezzen.

Végre egy igazán hatékony megoldás a ráncok ellen
Az INFINI az egyik legnépszerűbb beavatkozás Nyugat-Európában. Sikerének titka, hogy nem csupán a tünetet kezeli, mint a feltöltő anyagok vagy a botox, hanem ténylegesen előidézi a test természetes gyógyító reakciót. A parányi, arannyal bevont mikro tűk és a rádiófrekvencia hatásának köszönhetően a bőr alsóbb rétegében található, a mély ráncok kialakulásáért felelős kollagén állomány nem csupán összehúzódik, hanem a régi kollagén rostok helyett új képződik.

A kezelés során a bőr legmélyebb rétegeibe fókuszáltan hatol be a rádiófrekvencia, ahol a megfelelő hőmérsékleten több mint 50 ezer tűhegynyi ponton fejti ki a hatását, így teljesen újjáépíti az arcot.

A feltöltő kezelések és a botox ideje ezzel lejárt, hiszen ezek az eljárások nem állítják le az öregedési folyamatokat, nem képesek új és erős kollagén állományt képezni, ezért a hatásuk nem is marad tartós. Ezzel szemben az INFINI tényleg visszafordítja az öregedési folyamatokat. Jelenleg az INFINI az egyetlen olyan beavatkozás, amely több esztétikai kezelés előnyeit egyesíti. A dermaroller, a frakcionált lézer és a rádiófrekvenciás kezelések előnyeinek továbbfejlesztésével jött létre ez az egyedülálló és rendkívül hatékony berendezés.

Sem lézerrel, sem hagyományos rádiófrekvenciával nem lehet a bőrszövetben ilyen mélyre jutni, ugyanakkor nincs felépülési idő. Arcplasztika során is csupán a felesleges bőrt távolítják el, de a kollagén képződés nem indul be ezért a bőr öregedése tovább folytatódik. A páciensek rendkívül elégedettek, mivel a kezelést bármilyen bőrtípuson el lehet végezni, nem esnek ki a munkából és az eredmény már az első kezelés után látható.

A kezelési folyamat

A kezelés előtt az arcot letisztítják és fertőtlenítik. Ezt követően Lidocain tartalmú oldattal érzéstelenítik az arcot. 15 perc elteltével újra fertőtlenítik, majd az MFR - mikro tűs - kezelőfejjel elkezdik a kezelést. A problémától függően 2 vagy 3 mélységben kezelik a bőrt, különböző beállításokkal. Az energia frakcionáltan, tűhegynyi pontossággal, irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek alakulnak ki, ami kollagén képződést indít be.

Az energiát mindig abba a szöveti rétegbe juttatják, ahol a probléma kialakulásáért felelős kollagén állomány található. Ettől a hőhatástól a ráncok és a hegek kisimulnak, helyreáll a bőr PH értéke, összehúzódnak a pórusok. Ezt követően az SFR - felszíni - kezelőfejjel, finoman lehámlasztják az elhalt hámsejteket, így a teljes bőrszerkezet belülről kifelé megújul.

A kezelés után azonnal visszatérhetsz a munkába, egyedül annyit vesznek észre rajtad hogy mennyivel fiatalabb és feszesebb az arcod! Ezek után nem csodálkozunk, hogy hírességek közül többen ezt az eljárást választották, hogy fiatalnak nézzenek ki a nyilvánosság előtt. Az INFINI-t több európai és amerikai TV műsorban úgy mutatták be mint az egyik leghatékonyabb esztétikai kezelést.

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

1046 Budapest Kiss Ernő u. 4.
Tel: +36 1 2316047
e-mail: solennemed@solennemed.hu
www.solennemed.hu
Ezt is szeretjük