Közel a 60-hoz is hihetetlenül dögös Hernádi Judit
Elárulta a titkát
Hernádi Judit mit sem változik az évek során. Mit tesz érte? (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit éppen hat darabban játszik egyszerre, közben önálló estek, interjúk és fotózások tarkítják a napjait. A színésznő jövőre ünnepli hatvanadik születésnapját, és nemcsak a színpadon egyedül vagy éppen a nagy férfiikonok mellett, hanem bizony a hétköznapokban is nagybetűs NŐ!

- Ha az ember nem tudja egy egészséges egoval azt mondani, hogy szeretem magam, akkor értelmetlen minden próbálkozás. Én például a lábamat kedvelem, hálás vagyok a sorsnak, hogy nincsenek mély ráncaim, és a szememet is szeretem. – meséli őszintén a színésznő.

Hernádi Judit azt is hozzáteszi, hogy fontos, hogy ne a csodát várjuk, hanem tegyünk magunkért. Ez a tudás édesanyjától jön, aki kozmetikusként rengeteg hölgynek segített a szépsége megőrzésében. A színésznő nemrég a SolenneMed Esztétikai Központban kipróbálta az úgynevezett Ultherapy kezelést, amit más néven a műtét nélküli arcplasztikának hívnak. A hatás valóban olyan, mint egy operáció után, itt viszont vágásról, lábadozási időről nincsen szó.

- Nem vagyok tagadó, nincsen bajom azzal, hogy hány éves vagyok, haladni kell a korral, talán ennyi a titok. Meg az egészséges hiúság, hogy tetszeni akarunk magunknak és persze másoknak is. És ez ott kezdődik, hogy az ember reggel felkel, és megmosakszik, és valahol ott végződik, hogy figyel az egészségére, a kettő között pedig nekem az orvos-esztétika van.

Az Ultherapy kezelésről

Az Ultherapy az első mikro-fókuszált ultrahang technológiával működő arcfiatalítás és lifting az úgynevezett USgMFUS eljárás, ami azt jelenti: ultrahang segítségével irányított mikro-fókuszált ultrahangos eljárás, amely a leghatékonyabb és legkíméletesebb módszer, melyet az orvostudomány valaha kifejlesztett.

A beavatkozás során végig ellenőrzik a bőrképet, diagnosztikai ultrahang segítségével. Ennek a kezelés biztonsága szempontjából van kiemelkedő jelentősége, mivel így más eljárásokkal ellentétben pontosan követhető, hogy milyen mélységben szabad kezelni az adott területet. Nem érhet csontot, idegeket. Az Ultherapynak ugyanis egyedülálló tulajdonsága az, hogy képes elérni a bőr legmélyebb rétegét, ahol a bőr az izommal találkozik. Itt található a megereszkedésért felelős kollagénállomány.

Ezt semmilyen más eljárással nem lehet helyettesíteni. Eddig ilyen hatást kizárólag műtéttel, méghozzá teljes arcplasztikával lehetett elérni Magyarországon. Azonban arcplasztika során is ugyanazt a fáradt, kollagén hiányos bőrt feszítik ki, majd a felesleges bőrt eltávolítják, de a kollagén képződés nem indul be ezért a bőr öregedése tovább folytatódik. Az Ultherapy lényege az, hogy beindítja a kollagéntermelő folyamatokat, 4-5 hónap alatt érve el teljes hatását, ami a páciens életmódjától, genetikájától függően mínusz 10-15 évet jelent.

A beavatkozás fájdalommentes

Az Ultherapy sikerének titka, hogy ténylegesen előidézi a test természetes gyógyító reakcióit, mert a regeneráló és támogató kollagén rostok fokozatosan emelik a bőrszövetet és össze is húzzák. A kezelés során a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be a mikro-fókuszált ultrahang, ahol a megfelelő hőmérsékleten több ezer tűhegynyi ponton fejti ki a hatását, így teljesen újjáépíti az arcot. Mindez felszíni sérülés és fájdalom nélkül történik. Köszönhetően az Ultherapy-nak azonban nincs szükség többé szemhéj-vagy arcplasztikára.

- Nem szeretek szenvedni, és ezért mindig olyan beavatkozásokat választok, amik nem járnak óriási fájdalommal. Az Ultherapy kezelés egy órás, nem mondom, hogy egy kicsit nem kellemetlen, de nem rosszabb, mint mondjuk amit a kozmetikusnál elviselünk - mondja Judit.

A kezelési folyamat

Először bejelölik az arcon a pontos kezelési zónákat, majd ultrahang zselét oszlatnak el a kezelendő területen. A speciális mikro-fókuszált ultrahang készülék ezután tulajdonképpen úgy működik, mint egy elektromos hímzés mélyen a bőrben. A mikro-fókuszált ultrahang a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva, tűhegynyi pontossággal azon a területen fejti ki a hatását ahol arra szükség van. A kezelés során végig követik egy speciális képernyőn, hogy a bőr melyik rétegébe juttatják az impulzusokat. A berendezés teljesen egyedülálló képalkotási módszerének köszönhetően ez az egyik legbiztonságosabb beavatkozás a világon.
Nézd meg, hogyan is működik:

https://vimeo.com/38477495

Az Ultherapy ráadásul nem csak a megereszkedett bőrt emeli fel, hanem a kollagén képződést is beindítja, így az eredmény évekig tart. A fejlesztés eredményei közé tartozik a kecsesebb, határozottabb állkontúr, az áll alatti nyaki terület feszessége, valamint a szemhéj megemelkedése. Javíthatja a ráncok minőségét az orr és a száj körül, megszünteti a lekonyuló sarkokat is a szánk szegletében. Egész arcunk nyitottabb és felfrissültebb lesz.

Eddig közel 1 millió elégedett páciens fiatalodott Ultherapy-val szerte a világon! Nézd meg milyen fantasztikus eredménnyel:

Elégedett páciensek

A kezelés után azonnal visszatérhetsz a munkába, egyedül annyit vesznek észre rajtad hogy mennyivel fiatalabb és feszesebb az arcod! Ezek után nem csodálkozunk, hogy hírességek a világ minden tájáról ezt az eljárást választották, hogy fiatalnak nézzenek ki a nyilvánosság előtt. Banelli Éva, a SolenneMed Esztétikai Központ vezetője elmondta, hogy itt Magyarországon Központjukban már több mint 1500 kezelést végeztek, és nagy örömükre Hernádi Judit is az elégedett páciensek körét bővíti.

Kinek ajánlják a kezelést?

  • akik műtét nélkül szeretnének fiatalodni
  • fiataloknak, akik szeretnék megelőzni, hogy bőrük megereszkedjen
  • akik előnyben részesítik a természetes módszereket
  • akik viszolyognak az elrontott plasztikai műtétektől
  • akik gyorsan szeretnének látványos változást, látható sérülések nélkül
 
 

Viszlát megereszkedett arc és toka, hello Ultherapy! Ne habozz és jelentkezz be egy ingyenes vizsgálatra a SolenneMed Esztétikai Központba!

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

Ezt is szeretjük