32 szexi frizura 16 szexi színésznőn
A színésznőknek mindig jól kell kinézniük, és ebben a szexi frizurák sokat segítenek.

Dia

Penelopé CruzA gyönyörű spanyol színésznőből csak úgy árad a nőiesség. Frizurája mindig hihetetlenül szexis, viselje leengedve, kontyban vagy lófarokban akár.Kapcsolódó cikk:A 4 legszexisebb latin színésznő - Bikiniben! »

Penelopé Cruz

A gyönyörű spanyol színésznőből csak úgy árad a nőiesség. Frizurája mindig hihetetlenül szexis, viselje leengedve, kontyban vagy lófarokban akár.

Kapcsolódó cikk:
A 4 legszexisebb latin színésznő - Bikiniben! »

Dia

 	Sarah Jessica Parker  	A Szex és New York sztárja annyira szőke, hogy az egész estés filmváltozatban barnára festve meg sem ismerték. A manapság leginkább anyuka-szerepben domborító sztár azonban hagyta lenőni szőke fürtjeit, ami egyáltalán nem áll rosszul neki.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sztárja annyira szőke, hogy az egész estés filmváltozatban barnára festve meg sem ismerték. A manapság leginkább anyuka-szerepben domborító sztár azonban hagyta lenőni szőke fürtjeit, ami egyáltalán nem áll rosszul neki.

Dia

 	Scarlett Johansson  	Manapság az egyik legtöbbet foglalkoztatott színésznő Hollywoodban, nem véletlenül. A Bosszúállók Fekete özvegyének csinos megformálója visszahozta az álomvárosba az ötvenes évek csillogását. Klasszikus stílusú ruháit retro-frizurákkal dobja fel még jobban. 	 	Kapcsolódó hír: 	Smink és retus nélkül is bombázó az ifjú színésznő »

Scarlett Johansson

Manapság az egyik legtöbbet foglalkoztatott színésznő Hollywoodban, nem véletlenül. A Bosszúállók Fekete özvegyének csinos megformálója visszahozta az álomvárosba az ötvenes évek csillogását. Klasszikus stílusú ruháit retro-frizurákkal dobja fel még jobban.

Kapcsolódó hír:
Smink és retus nélkül is bombázó az ifjú színésznő »

Dia

 	Kate Hudson  	Goldie Hawn mindig mosolygós lánya - aki nem mellékesen kétgyermekes édesanya - általában bohém oldalát mutatja a külvilágnak, de mint a mellékelt képen is látható, a benne lakó dívát is meg tudja villantani. Egyszerű, leengedett haja nagyon csábító.

Kate Hudson

Goldie Hawn mindig mosolygós lánya - aki nem mellékesen kétgyermekes édesanya - általában bohém oldalát mutatja a külvilágnak, de mint a mellékelt képen is látható, a benne lakó dívát is meg tudja villantani. Egyszerű, leengedett haja nagyon csábító.

Dia

Kirsten DunstA kissé zűrös, ám tehetséges színésznő szívesen hordja röviden a haját, ami csak kiemeli kislányos báját. A Marie Antoinette címszereplőjeként azonban kiélhette minden, frizurákkal kapcsolatos titkos vágyát.

Kirsten Dunst

A kissé zűrös, ám tehetséges színésznő szívesen hordja röviden a haját, ami csak kiemeli kislányos báját. A Marie Antoinette címszereplőjeként azonban kiélhette minden, frizurákkal kapcsolatos titkos vágyát.

Dia

Keira KnightleyA turbó-üzemmódban dolgozó ifjú angol színésznőnek egyaránt jól áll a szőke és a barna haj. A hetvenes éveket idéző bohém frufru és a decens konty szintén kiemeli szépségét és őzikeszemeit.Kapcsolódó hír:Büszkén mutogatta apró melleit a színésznő »

Keira Knightley

A turbó-üzemmódban dolgozó ifjú angol színésznőnek egyaránt jól áll a szőke és a barna haj. A hetvenes éveket idéző bohém frufru és a decens konty szintén kiemeli szépségét és őzikeszemeit.

Kapcsolódó hír:
Büszkén mutogatta apró melleit a színésznő »

Dia

 	Demi Moore  	Az 1962-es születésű, még mindig remek formában lévő színésznő védjegye fiatalabb korában fiúsan rövid haja volt. Most azonban hosszú tincseket visel, általában leengedve, férfirajongói nagy megelégedésére.

Demi Moore

Az 1962-es születésű, még mindig remek formában lévő színésznő védjegye fiatalabb korában fiúsan rövid haja volt. Most azonban hosszú tincseket visel, általában leengedve, férfirajongói nagy megelégedésére.

Dia

Victoria BeckhamBár divat az első számú focistafeleség néha bizarr külsején viccelődni, azt nem lehet tagadni, hogy az egykori Posh spice stílusikonná nőtte ki magát. A Kleopátra-frizurát - Katie Holmes-szal karöltve - ő hozta ismét divatba.Kapcsolódó hír:Iszonyú csúfat villantott a girhes Victoria Beckham »

Victoria Beckham

Bár divat az első számú focistafeleség néha bizarr külsején viccelődni, azt nem lehet tagadni, hogy az egykori Posh spice stílusikonná nőtte ki magát. A Kleopátra-frizurát - Katie Holmes-szal karöltve - ő hozta ismét divatba.

Kapcsolódó hír:
Iszonyú csúfat villantott a girhes Victoria Beckham »

Dia

Mariska HargitayA legendás Jane Mansfield lánya ugyancsak szemrevaló, de a képeket nézve elmondható, hogy esetében nem él a szabály, mely szerint a rövid haj fiatalít. Hosszú tincsekkel több évet letagadhatott valós korából.

Mariska Hargitay

A legendás Jane Mansfield lánya ugyancsak szemrevaló, de a képeket nézve elmondható, hogy esetében nem él a szabály, mely szerint a rövid haj fiatalít. Hosszú tincsekkel több évet letagadhatott valós korából.

Dia

Katie HolmesTom Cruise bájos feleségének nagyon jól állt a hosszú haj, és később a Kleopátra-frizura is, a fiús bubi azonban teljesen elnyomja nőiességét. A rossznyelvek szerint Tom éppen ezt akarja.

Katie Holmes

Tom Cruise bájos feleségének nagyon jól állt a hosszú haj, és később a Kleopátra-frizura is, a fiús bubi azonban teljesen elnyomja nőiességét. A rossznyelvek szerint Tom éppen ezt akarja.

Dia

Eva Longoria A tüzes latin színésznő sokáig futkosott hosszú fürtökkel, de miután szerepe a Született feleségekben praktikusabb hajviseletet kívánt, megvált tőlük. A Kleopátra-frizurával is nagyon szexi.Kapcsolódó hír:Megdöbbentően átlagos smink nélkül Eva Longoria »

Eva Longoria

A tüzes latin színésznő sokáig futkosott hosszú fürtökkel, de miután szerepe a Született feleségekben praktikusabb hajviseletet kívánt, megvált tőlük. A Kleopátra-frizurával is nagyon szexi.

Kapcsolódó hír:
Megdöbbentően átlagos smink nélkül Eva Longoria »

Dia

RihannaAz aranytorkú énekesnő igencsak nagy gondot fordít kinézetére. Rövid fürtjei nagyon is meghatározzák külsejét, de a hosszú, szögegyenes haj sem áll rosszul a Grammy-díjas barbadosi énekesnőnek.

Rihanna

Az aranytorkú énekesnő igencsak nagy gondot fordít kinézetére. Rövid fürtjei nagyon is meghatározzák külsejét, de a hosszú, szögegyenes haj sem áll rosszul a Grammy-díjas barbadosi énekesnőnek.

Dia

Natalie Portman Natalie Portman azon szerencsés hölgyek közé tartozik, akiknek minden frizura jól áll. Legyen szó göndör fürtökről vagy éppen tar fejről. A V for Vendetta című film kedvéért leborotváltatta haját, de ezzel csak még jobban kiemelte arca szépségét.Kapcsolódó hír:Visszafogottan villantott a szolid Natalie Portman »

Natalie Portman

Natalie Portman azon szerencsés hölgyek közé tartozik, akiknek minden frizura jól áll. Legyen szó göndör fürtökről vagy éppen tar fejről. A V for Vendetta című film kedvéért leborotváltatta haját, de ezzel csak még jobban kiemelte arca szépségét.

Kapcsolódó hír:
Visszafogottan villantott a szolid Natalie Portman »

Dia

Selma BlairA bájos barna színésznő az ártatlan hollywoodi hírességek közé tartozik. Csokoládészínű haját általában röviden hordja, mint mondja, nem akar a hosszú hajú álomgyári sablonhoz igazodni.

Selma Blair

A bájos barna színésznő az ártatlan hollywoodi hírességek közé tartozik. Csokoládészínű haját általában röviden hordja, mint mondja, nem akar a hosszú hajú álomgyári sablonhoz igazodni.

Dia

Hillary SwankA kétszeres Oscar-díjas színésznő A fiúk nem sírnak című film kedvéért vágatta le a haját. Nem tette rosszul, hogy hagyta megnőni, hosszú, nőies frizurája ellensúlyozza karakteres, kissé férfias vonásait.

Hillary Swank

A kétszeres Oscar-díjas színésznő A fiúk nem sírnak című film kedvéért vágatta le a haját. Nem tette rosszul, hogy hagyta megnőni, hosszú, nőies frizurája ellensúlyozza karakteres, kissé férfias vonásait.
Blog.hu ajánló
Fotó: