18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Büszkén mutogatta apró melleit Keira Knightley

Fotók

A világhírű angol színésznő nem is tagadja: imád meztelenkedni filmjeiben.

Keira Knightley ránézésre nem az a típus, akire a férfiak álmatlan éjszakáikon titkon vágynak. A cérnavékony színésznő ennek ellenére meg van róla győződve, jól mutat pucéran is. Különben mi másért vetkőzne újra és újra?


- Hihetetlenek a barátaim, egymás között fogadnak arra, hogy képtelen leszek olyan fotósorozatra, amelyben nem szerepelek legalább egy képen meztelenül – nyilatkozta egyszer nevetve a sztár Ellen DeGeneres talk show-jában.

Nincs jó viszonyban a melltartóval

A színésznő valóban meglehetősen sokszor mutatta meg bájait - mintegy mellékesen - különféle mozifilmekben: volt meztelen jelenete a Vágy és vezeklés című filmjében, és levetkőzött a Vanity Fair, illetve az Interview magazinoknak, ráadásként pedig még a Chanel egy kampányához is.

- Mindig megkérdeznek, hogy bevállalom-e, és én mindig igennel felelek – talán egyszer megtanulom majd, milyen is lehet nemet mondani.

Az az igazság, szeretem, ha meztelenül fotóznak, felszabadító élmény számomra. Remélem, azért nudista nem leszek, bár kétségtelenül jó úton haladok efelé.

Lehetséges, hogy Knightley csak a rendezők által felfedezett nőiességét akarja látványosan kidomborítani – mindenesetre nagyon tetszik neki, hogy kislányos alkata ellenére érettebb nőket is megformálhat filmjeiben.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A Vágy és vezeklésben végre nem egy éppen felcseperedő nőcskét, hanem egy érett, komoly nőt játszhattam. Azt szerettem volna, hogy ha nem skatulyáznak be egy szerepbe, és valami teljesen mást csinálhatok. Erre a film jó lehetőséget kínált. Tetszik, hogy Cecilia Tallis nem egy tökéletes szépség – sőt, néha kifejezetten kiállhatatlan, és nem is túl szeretetre méltó. Viszont intelligens, és valódi nő – épp ilyen szerepre vágytam – mesélte.

No, és persze bizonyára az sem volt mellékes, hogy egy kicsit pucér valóját is megvillanthatta a szerepben.

Akik egyébként legújabb mozijára kíváncsiak, üljenek be a Hercegnőre. Valami azt súgja, ott is megpillanthatják a nézők a 24 éves sztár intim tájékait.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük