Szexi tavaszi lapos sarkú cipők városba

Árakkal és lelőhelyekkel

Most még hideg van, de hamarosan eljön a rohangálós félcipők ideje, melyek sokoldalúan viselhetők.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Szinte naptári pontossággal megjósolható, hogy mikor kerekedik felül a női lelkeken az a fajta kora tavaszi zsongás, ami felkorbácsolja bennük a cipőmániát. Természetesen ez az első napsütéses időszakra, valamint a boltok szezonváltó termékcseréjére tehető, amikor a legújabb csinos topánok kifényesítve megjelennek a kirakatokban.

Bár a legtöbb hölgyemény ilyenkor már a magas sarkú modellekre edzi a lábát, azért nem lehet megfeledkezni a lapos talpú verziókról sem, melyek bizonyos alkalmakkor sokkal praktikusabbak.

Egész nap a munkahelyen még ülve is kínkeserves lehet kibírni tűsarkakra szerelkezve, de egy romantikus rakparti sétához vagy az őrült rohangászós napokhoz éppúgy jobban illeszkednek a kíméletes lábbelik.

Színes egyéniségeknek

Amióta a balerinacipők helyet foglaltak a divat porondján, valószínűleg egyre kevesebb nő aggódik amiatt, hogy mit vegyen fel lapos talpú topánhoz. Hiszen ez a fazon a nőies, vagány és bohém öltözékekbe egyaránt beültethető. Az idei élénk tónusú darabok feldobhatják a legszimplább ruhát, de a csupaszín colour blocking trendtől sem idegenkednek. A pasztellárnyalatú társaik finom cukorkaszínekben jelennek meg a palettán, magukkal csődítve a tavaszi romantikát.

A Bershkában 6995 forintért neonsárga, 9995 forintért pedig pisztáciazöld balerinacipőre tehetsz szert. A Pull & Bear választékából egy színátmenetes fazont ajánlunk a figyelmedbe 6995 forintért, míg a Stradivarius kollekciójában lyukacsos változatra bukkanhatsz, 9595 forintért. Ugyanitt babarózsaszínben is kifoghatsz egy bűbájos topánt, 6595 forintért. A Mango élénkpink verzióját, valamint a Zara púderrózsaszín tüneményét egyaránt 9995 forintért tudod megvásárolni. A H&M horgolt csipkés darabja csupán 2990 forintért kapható.

Mintás bohémságok

Idén folytatódik a mintakavalkád, és most mindent lehet: a csíkosat összeboronálhatod a virágossal, illetve a pöttyöset az állatmintákkal. A lehetőségek szinte végtelenek.

A New Yorker bohém, zebracsíkos topánja 3490 forintért lehet a tiéd. A Stradivarius hüllőmintás darabbal kecsegtet, 13 995 forintért. Ha a tengerészmódit szereted, a Pull & Bear üzletekben több színben is ráakadhatsz ilyen kreációkra, 8995 forintért. A Mango kínálata egy szivárványcsíkos megoldást tartogat számodra, 9995 forintért. A H&M virágos balerinacipője mindössze 2490 forintot kíván tőled.

Még több imádnivaló cipő

Visszafogott alapdarabok

A cifra cipellők csábítóak ugyan, de ne feledkezz meg az letisztult modellekről se, melyek időtállók a divatban, ráadásul többféle stílusban viselhetők. A minimalizmus híveit szintén elbűvölhetik ezek az egyszerű, modern kreációk.

A New Yorker választékából bézs topánkát foghatsz ki magadnak, 3490 forintért. A Stradivarius kollekciójában a romantikusok és urban stílus kedvelői is megtalálhatják a számításukat: a hófehér csipkés cipőért, valamint a mustárbarna változatért úgyszintén 6595 forintot kell fizetned. A Pull & Bear fekete-bézs balerináját 6995 forintért viheted haza. A H&M kollekciójából egy visszafogottan nőies, hegyes orrú fazont szerezhetsz be, 5990 forintért.

Ha táncra perdülnél

Vannak, akik nem szívesen buliznak magas sarkú cipőben, különösen akkor, ha át kívánják táncolni az éjszakát. A parkett ördögei idén csipkés, állatmintás és csillogó topánokban verhetik a port.

A Bershka üzleteiben kislányos stílusú darabokra lelhetsz: a csipkés és az aranyfényű pántos balerinacipőjük ugyanúgy 6995 forintba kerül. A Stradivariusban a csipkemintás darab 6595 forintért, a bokapántos, csillámos kreáció pedig 8995 forintért kapható. A Mango ocelotmintás verziójára 9995 forintért, az elegáns, fémbetétes topánjára viszont 21 995 forintért csaphatsz le. A H&M hüllőmintázatú, nyitott orrú cipellőjét 2990 forintért, míg a Zara csillogó megoldását 9995 forintért kaparinthatod meg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Vintage és matróz stílusú cipők

A tavalyi évhez hasonlóan szintén slágerdarabokká avanzsálnak a régimódi és tengerész stílusú cipőfazonok, ha végre elbúcsúzunk a csizmától. Most rendhagyó színekben is megjelennek a boltok polcain.

A Bershka 8995 forintot kér el a lazacrózsaszín vintage lábbeliért. A Pull & Bear maszkulin félcipőjéért és a virágos vitorláscipőjéért szintén 8995 forintot kell ontanod.

A Stradivarius szteppcipője 9595 forintért, a tengerész mokaszinja pedig 8995 forintért találhat gazdára. A H&M eperkrémszínű matróztopánja 2490 forint.

Ezt is szeretjük