Szexi, színes magas sarkú cipők körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
A platformos, nyitott orrú és klasszikus fazonok megmaradnak, ám az árnyalatok egyre vadabbra váltanak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hó és jég elolvadása után végre bátrabban lehet magas sarkakra pattanva az utcára merészkedni, és már csak azt kell kivárni, hogy a melegebb napok noszogatásának köszönhetően a bokavillantós topánok kiszorítsák a ringből a sokat takaró csizmákat.

Bár még hűvös az idő a körömcipők viseléséhez, azért nem árt előre felkészülni azokra a trendekre, melyekben idén főszerepet kapnak.

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a tip-top nőies lábbelik most a színek erejével frissítik fel újra a népszerűségüket, ami a te stílusod számára éppúgy ugródeszkát jelenthet, hiszen ilyen cipellőkkel még a rég megunt, snassznak titulált cuccaidat is felpezsdítheted.

Luxus elegancia drágakőszínekkel

A jewel tone trend fényes anyagokkal kombinálja a fényűző drágakőszíneket, minek következtében egy nagyon kifinomult, de meglehetősen színpompás stílussal kelti életre a modern, nőies eleganciát. Ha ezt a divatvonalat szeretnéd követni, lakkozott, strasszos, illetve fémes vagy szatén felületű magas sarkú cipők közül válogathatsz, melyek az ékkövek csillogó árnyalatait vonultatják fel.

A topáz sárga és kék tónusai, a rubin vöröses és lilás, valamint a zafír királykék és pink árnyalatai remekül passzolnak a selyem répanadrágokhoz és a metálos csillogású, könnyed muszlinblúzokhoz. Ez az irányzat megkívánja ugyan a finom kelméket, de lehet egy picit csalni a lágy esésű selyem- és szaténutánzatokkal.

Ütős trópusi színek

A tavaszi colorful trend a trópusi madarak és virágok észbontó színvilágából táplálkozik, az efféle feltűnő topánokhoz pedig dzsungelmintás és virágos ruhaneműket álmodtak a tervezők, melyeket vagány bőrdzsekis, bohém retró vagy elragadóan nőies stílusverziókba is beültethetsz. Ha az öltözéked kaotikus mintákra épül, a cipőd lehetőleg egyszínű legyen. A színskála elég széles: napfényes sárga, mandarin és narancsos tónusú, eleven trópusi kék, valamint friss dzsungelzöld darabok közül választhatsz kedved szerint.

Még több imádnivaló cipő

Pasztelles romantika

Nincs kikelet szívmelengető romantika nélkül, így a cukorkaszínek és a púderes árnyalatok sem hiányozhatnak a palettáról. A kislányos, de szexisen pimasz Lolita-irányzat, valamint a hófehér, tiszta ártatlanságot sugalló minimalizmus kedvencei az efféle körömcipők, melyek a csipkékkel és tüllhalmokkal éppúgy jól harmonizálnak, mint az érett, visszafogott eleganciával. Az üzletekben szinte kimeríthetetlen kínálat tárul eléd pisztáciazöld, lazacrózsaszín, halványsárga és pasztellkék topánokból, amiknek nyáron szintén nagy hasznát veheted.

Colour blocking minimál stílusban

Nem csengett le a téli szezonnal együtt a merész színblokkoló sikk, azonban sokkal visszafogottabbra vette a figurát. Eddig a domináns színek békés összeeresztésével kísérletezett, most viszont két eltérő habitusú árnyalatot rendel egymás mellé.

A semleges fekete, bézs és homokszínek felerősítik ugyan az élénk tónusok fényerejét, ám egyúttal visszafogják a gyeplőjüket, és nem engedik, hogy elburjánozzanak a harsányság felé. Az ilyen stílusú magas sarkú lábbeliket most letisztult, minimalista öltözékekbe ültetheted, ami a modern városi lezserséget vagy a finom eleganciát egyaránt képviselheti.

Tengerészmódi

A klasszikus tengerészstílusban főként a kék, piros és fehér árnyalatok kerülnek előtérbe, ám az idei divat belevisz egy kis izgalmas csavart, így a letisztult matrózszereléseket sárga, eperkrémszínű vagy lazacrózsaszín topánokkal szintén összekombinálja.

A bohémebb, csajosabb tengerészmódi a virágmintákat, a csipkét, a farmerdzsekit is beemeli, melyek izgalmas kontrasztot alkothatnak a klasszikus matrózszínekben pompázó tűsarkú és parafa talpú cipőkkel.

Ezt is szeretjük