A legszexibb partiruhák szilveszterre
Árakkal és lelőhelyekkel
Búcsúztasd el az óévet stílusosan, és legyél te a legdögösebb a szilveszteri buliban! Segítünk a ruhaválasztásban!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szilveszteri buli más, mint a többi, éppen ezért a szerelésednek is különlegesnek kell lennie. A nők többségének az év utolsó éjszakájára való készülődés egy komplett rituálé.

Érthető, hiszen az új év eljövetele mindig az új lehetőségeket, a változásokat és az izgalmas ismeretlent rejti magában, amire nem csak lélekben, de külső megújulással is fel kell készülni. Erre jó a fodrász, a kozmetika, na és persze egy divatos, szexis ruha.

Akár a barátnőiddel mész bulizni, akár a pasiddal, bizonyára te is szeretnél másképp kinézni, mint a szürke hétköznapokon.

Bár a szilvesztert nem ajánlatos összetéveszteni a farsanggal, azért nem árt, ha kicsit extravagánsabb szereléssel rukkolsz elő, mint bármilyen más mezei buli esetében.

A babonások úgy tartják, hogy az év utolsó estjének hangulata a mutatója, hogy milyen új évre számíthatsz.

Ha ilyen hozzáállással közelíted meg a dolgokat, akkor mi sem egyszerűbb, mint megadni a búcsú stílusát, és talpig szexisen, lehengerlő magabiztossággal vonulni be a táncparkettre.

Párductestű fekete démon

Ha jó az alakod, ne félj megmutatni, hiszen a szilveszter éjszakája a felszabadultságról szól.

A fekete szín alapjában véve nem túl vidám, de jól passzolhat a tűzijátékhoz és a konfettihez, ha valami dögösebb, csillogósabb, testre feszülősebb ruhát választasz ebben a színben, ami jövőre sem megy ki a divatból, hiszen ne feledd, hogy a kis fekete örök darab!

A H&M alakot követő, flitteres ruhájában igazán csillogó jelenség lehetsz, akár egy sztár! Az ára 11 600 forint. A Re-Reserved ujjatlan, szexis rucija sem marad le, ha ragyogásról van szó, és csupán 8990 forintért a tiéd lehet.

A New Yorker partiruháján láncok helyettesítik a pántot, és a háta is izgalmasan kivágott. Ezt a darabot mindössze 4290 forintért kaparinthatod meg. A Diesel alkalmi csőruhája csalafinta dekoltázzsal intézi el neked, hogy minden pasi körülötted legyeskedjen a szilveszteri bulin. A mély kivágású, kacér ruhácska 32 500 forintért kapható.

Modern romantika

Hamupipőke valószínűleg nem ilyen szerelésben rohant el a bálba, hogy magába bolondítsa a királyfit, de a fodrok, tüllök, masnik és csipkék ugyanúgy jó szolgálatot tesznek ma is a csábítás során, csak kicsit dögösebb kivitelezésben.

Ha egy ilyen ruhacsodában jelensz meg a bulin, valószínűleg még a cipődet sem kell elhagyni ahhoz, hogy rád találjon a királyfid, elég csak megjelenned, és kész is a mese.

A Mango csipkeruhájában egyszerre érezheted magad elegánsnak és észbontóan szexisnek, ha 15 995 forintért megvásárolod. A Sisley fodros csodájában sem maradhatsz észrevétlen. Az ára 14 090 forint.

A H&M pánt nélküli, tulipán fazonú miniruhája 14 500 forintért találhat rá új, romantikus gazdájára. A Re-Reserved mell alatt szabott selyemruhácskájában pedig 12 990 forintért tündökölhetsz az év utolsó partiján.

Légy felejthetetlenül trendi!

Az óévvel együtt a leköszönő divatot is elbúcsúztathatod egy különleges, kifutóra illő ruhakreációban. Ha stílusos belépőt szeretnél magadnak a buliba, válassz olyan ruhát, mely az elkövetkezendő évben is megállja majd a helyét!A múlt díváit idéző ruhák most rendkívül divatosak, és jövőre sem veszítenek fényükből, hiszen ikonok ihlették azokat. A H&M bronzszínű, csípőjén fodrokkal díszített darabja 10 200 forintba kerül. Szintén a H&M üzletében találhatsz rá a flitteres miniruhára 11 600 forintért, amit tunikaként is viselhetsz - de egy vastag övvel is megbolondíthatod.

A Magenta szürke, oldalt párducmintás, masnis kisruháját 14 990 forintért viheted haza. A Mango két extra divatos darabbal is megörvendeztet: a párducmintás, ujjatlan partiruha 12 995 forintért kínálja magát, a pánt nélküli, felül fodros, alul enyhén tulipán fazonú, sötétkék ruhácska pedig 11 995 forintért tehet még szexisebbé.

Ezt is szeretjük