Szexi napszemüvegek körképe
6000 forint alatt
A napszemüveg nemcsak szükséges kelléke a nyári szezonnak, de trendi kiegészítője is, mellyel még dögösebbé teheted a szerelésed!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jó napszemüveg azon túl, hogy funkcionális szerepet tölt be, stílusformáló hatással is bír, vagyis úgy koronázza meg az öltözékedet, mint tejszínhab a tortát. Bár csupán kiegészítője az összképnek, uralkodó szerepet tölt be, hiszen keretet ad az arcodnak, és szembetűnően árulkodik az egyéniségedről, ezért úgy kell passzolnia hozzád, mintha csak vele születtél volna.

Bár a nyár nélkülözhetetlen kelléke, nem érdemes túl sokat áldoznod érte, hiszen sok megpróbáltatást kell kiállnia a strandszezon alatt, illetve a nyaralás idején. Ám attól sem kell tartanod, hogy a trendi darabokat csak a kirakatokban nézheted sóvárgón, mert a közép árkategóriás és a legolcsóbb modellek közül is kifoghatsz szemrevaló kreációkat, melyek az idei divat stíluselemeihez igazodtak.

Ultranőies dívaszemüvegek

Lehet titokzatos, hatalmas kerettel vagy csinosan kerek, egy biztos, hogy olyan elegáns lehetsz az efféle fazonokban, mint a régi korok ismert dívái, akik még ma is hatást gyakorolnak a divatra. A tervezők ügyesen ötvözték Audrey Hepburn és Sophia Loren kedvelt darabjainak formavilágát az idei trendekre jellemző színárnyalatokkal.

A ’60-as évekből visszatérő fehér keretes napszemüvegekkel teljessé teheted sikkes tengerészstílusodat, az állatmintás és a fahatású modellek pedig a luxus szafaritrend vonalát erősítik.

A nagyméretű, pillangó alakú dívanapszemüvegek idén letisztultabbak ugyan, ám ennek ellenére nem mellőzik a fémes ékszerelemeket.

Mindemellett a szögletes formák is meghatározóak, valamint a klasszikus barna és fekete tónusok, illetve a narancsos és bordós gyümölcsárnyalatok is hódítanak.

A Mango kerek, fahatású szemüvegét 4995 forintért szerezheted be magadnak. A New Yorker üzleteiben fehér keretes, elegáns darabra bukkanhatsz, 2990 forintért. A Springfield sötét eperkrémszínű megoldása 4995 forintért lehet a tiéd, míg a H&M kollekciójából hatalmas méretű, világosított lencsés modellhez juthatsz hozzá, mindössze 2290 forintért. Az Otto internetes katalógusából szafari stílusú, leopárdmintás napszemüvegre tehetsz szert, 4195 forintért. A Promod klasszikusan nőies, szögletes változata 3900 forintba kerül.

Trendi keretfazonok és vibráló színek

Vérlázítóan formabontóak, illetve pimaszul bohémek a ’80-as, ’90-es évek időutazói, melyek a mai, modern divatirányzatokba is beépültek. A rácsos napszemüvegek, melyek a break stílust hirdették, már leáldozóban vannak, de a korhű fekete műanyag kreációk, melyeknek anno Madonna is behódolt a csipkekesztyűs korszakában, még mindig uralják a retrókavalkádra épülő stílusokat. Ugyanezeket a fazonokat őrületes mintákkal felturbózva és élénk színösszeállításokban is megtalálod, ha szeretnél egy kis játékosságot csempészni szexi megjelenésedbe.

A Mango szögletes, fekete keretes szemrevalóját 4995 forintért vásárolhatod meg. Szintén a Mango kínálatában találhatsz rá a kerekített fazonra, melyért 5995 forintot kell áldoznod. A New Yorker kaotikusan színes megoldása 2990 forintért kapható. A Springfield kékes árnyalatú, szögletes időutazóját 4995 forintért viheted haza. Az Otto webáruházából fehér kereteset rendelhetsz magadnak, 5830 forintért.

Vagány Top Gun stílus, csajos elképzelésben

A pilóta stílusú napszemüvegek sem új keletűek már, de, mivel régóta folyamatosan jelen vannak a divatban, egyre inkább beépülnek a modern irányzatokba, így cseppet sem süthető rájuk a retró jelző, hiszen mindig felveszik a ritmust az őket bekebelező trendhullámokkal. A modern változataik egyre csajosabbak és színesebbek, ráadásul a klasszikus formavilágtól kicsit elvonatkoztatva, a hatalmas méretű dívaváltozataik is megjelentek.

A Mango barnás tónusú pilótaszemüvege 4995 forintért találhat gazdára. A hanyagul vagány, ugyanakkor szexis, műanyag keretes darabra szintén a Mango választékában vethetsz szemet, ugyanúgy 4995 forintért. A Promod fesztiválhangulatú, lila árnyalatú megoldása 3190 forintba kerül.

Az Otto online katalógusából fehér keretes, hanyagul vagány fazont csíphetsz meg magadnak, ha 5835 forintot áldozol érte.

Ezt is szeretjük