Eddig te is rosszul vitted fel a szempillaspirált - Műszempillahatást érhetsz el, ha így csinálod

Néhány, a megszokottól eltérő mozdulattal sokkal hosszabbak és dúsabbak lehetnek a pilláid.

Szempillaspirál trükk
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sok nőnek érthető módon nincs ideje és kedve minden hétköznap reggel órákat tölteni a tükör előtt azért, hogy az Insta-modellekhez hasonló sminkeket készítsen magának. Nagyrészt talán az alapozó és a szempillaspirál az a két dolog, amit a legtöbben a kezükbe vesznek a készülődés során.

A spirált szinte mindenki ugyanúgy használja, hiszen alapvetőnek tűnik, hogyan és milyen mozdulatokkal kell alkalmazni. Csak oda kell illesztened a pillák tövébe, majd végighúzni rajtuk, és ezt az egészet megismételni többször. De biztos, hogy ez a legjobb technika?

Szempillaspiráltrükk a hatalmas pillákért

Bár először furcsának tűnhet, lehet ezt a sminkterméket kicsit másképp is használni. Létezik egy sokkal jobb módszer a megszokottnál, ami hosszabb pillákat varázsol, ráadásul vastagabbnak és dúsabbnak is láttatja őket. A jó hír pedig, hogy nem is nehéz. A sminkmesterek már régóta alkalmazzák, és most egyikük, Georgie Eisdell meg is osztotta a követőivel az Instagramon, hogyan is kell ezt csinálni lépésről lépésre.

A sminkes egy modellen mutatta be a technikát. Az első eltérés rögtön az, hogy csukott szemen alkalmazta a spirált. Odaillesztette a pillák tövéhez, majd gyors és pici, sikáló - azaz jobbra-balra irányuló - mozdulatokkal kezdte, aztán húzta csak fel a szempillák végéhez a kefét. Ezt megismételte többször, és nemcsak hosszabb, dúsabb, de íveltebb is lett az eredmény, ráadásul nem is ragadtak össze a szálak. A módszert te is könnyedén megtanulhatod, és ne aggódj, ha nem csukott szemmel csinálod, akkor is ugyanúgy meglesz a várt hatás.

A cikk az ajánló után folytatódik

A trükk egyébként azért működik ilyen látványosan, mert a megszokott technikával ellentétben itt a tövekre kerül először a kence. Ez azért jó, mert csak akkor lehet ívet és tartást adni a pilláknak, ha ide viszel fel belőle többet, nem a végekre. Ráadásul így sokkal szebben és jobban tudod végighúzni a krémet a pillák egészén. Hidd el, ha kipróbálod, mostantól te is csak így használod majd a szempillaspirált.

Szempillanövesztő házi kencék

Ha még hosszabb pillákra vágysz, akkor próbáld ki ezeket a természetes és olcsó házi megoldásokat, mert gyorsan beindítják a növekedést, és dús, hosszú szempillákat eredményeznek.

Műszempillahatás házilag: 9 házi szer, amitől igézően hosszúak lesznek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük