Milyen a strandpapucsod? Ezt árulja el környezetednek a személyiségedről
Gyorsteszt
Árulkodó jelek a flip-flopodon.

Dia

	Romantikus lelkű optimista	Az egyik legcukibb színösszeállítás ez a pöttyös papucs a piros pántokkal, amely kislányos, romantikus személyiségre vall. Audrey Hepburn is biztos ezt választaná.	Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Romantikus lelkű optimista

Az egyik legcukibb színösszeállítás ez a pöttyös papucs a piros pántokkal, amely kislányos, romantikus személyiségre vall. Audrey Hepburn is biztos ezt választaná.

Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Dia

	Az elegáns végzet asszonya 	Ez a finom vonalvezetésű, arany papucs a maxiruhák tökéletes kiegészítője, amely arról árulkodik, hogy szereted a luxust és a kényeztetést. Nálad csak azok a férfiak jöhetnek szóba, akik a tenyerükön hordoznak.	Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Az elegáns végzet asszonya

Ez a finom vonalvezetésű, arany papucs a maxiruhák tökéletes kiegészítője, amely arról árulkodik, hogy szereted a luxust és a kényeztetést. Nálad csak azok a férfiak jöhetnek szóba, akik a tenyerükön hordoznak.

Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Dia

	A természet szerelmese	A zsiráfmintás papucs bárhol és bármikor felidézi egy klasszikus szafari hangulatát. Aki ilyet választ, annak lételeme a természet, és tudatosan figyel Földünk állapotára. Barátságos és nyitott személyiség.	Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

A természet szerelmese

A zsiráfmintás papucs bárhol és bármikor felidézi egy klasszikus szafari hangulatát. Aki ilyet választ, annak lételeme a természet, és tudatosan figyel Földünk állapotára. Barátságos és nyitott személyiség.

Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Dia

	A bájos naiva	Provence-i virágokban pompázó papucs szelídségről árulkodik. Ha ilyet választasz, az arra utal, hogy nem feltétlen magadat tolod minden helyzetben előtérbe, tudsz figyelni másokra. Ennek köszönhetően rengeteg jó barát vesz körül.	Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

A bájos naiva

Provence-i virágokban pompázó papucs szelídségről árulkodik. Ha ilyet választasz, az arra utal, hogy nem feltétlen magadat tolod minden helyzetben előtérbe, tudsz figyelni másokra. Ennek köszönhetően rengeteg jó barát vesz körül.

Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Dia

	A modern városi nő	Ez a filigrán, fekete papucs a céltudatos városi nő papucsa, aki egy keményen végigdolgozott nap után a legmenőbb bárokban találkozik népes és hangos baráti társaságával.	Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

A modern városi nő

Ez a filigrán, fekete papucs a céltudatos városi nő papucsa, aki egy keményen végigdolgozott nap után a legmenőbb bárokban találkozik népes és hangos baráti társaságával.

Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Dia

	Sportos beachgirl	Ez a hagyományos, brazilos hangulatú papucs nem hiányozhat a strandröplabdázó lányok lábáról. Aki ilyet visel, mindig mozgásban van, a napfény és a vízpart élteti, és a széles mosoly sohasem hervad le az arcáról.	Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Sportos beachgirl

Ez a hagyományos, brazilos hangulatú papucs nem hiányozhat a strandröplabdázó lányok lábáról. Aki ilyet visel, mindig mozgásban van, a napfény és a vízpart élteti, és a széles mosoly sohasem hervad le az arcáról.

Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Dia

	Vadóc fesztiválozó	Ez a tigrismintás papucs a vagány nő nyári lábbelije, aki sohasem hagy ki egyetlen jó bulit sem. Erőteljes személyiség, jó humorérzékkel és pajkos tekintettel.	Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Vadóc fesztiválozó

Ez a tigrismintás papucs a vagány nő nyári lábbelije, aki sohasem hagy ki egyetlen jó bulit sem. Erőteljes személyiség, jó humorérzékkel és pajkos tekintettel.

Nézd meg a teljes kollekciót a FeminaShopban!

Blog.hu ajánló
Fotó: