Bizsukörkép 3000 forint alatt

Nem kell drága ékszerekre költened, ha különlegessé szeretnéd tenni megjelenésedet. Egy ízléses, trendi bizsu megfűszerezi az öltözéked!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta a kiegészítők egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a divatban, a bizsuk is reneszánszukat élik. Hiszen egy jól megválasztott csecsebecse összefogó erővel bír, vagyis keretet ad az öltözéknek.

A bizsuk a legegyszerűbb szerelést is képesek stílusossá tenni, mert van bennük valami varázsos, ami vonzza a tekintetet. Csábításuk titka pedig nem csupán abban rejlik, hogy baráti áron elérhetők, hanem főként abban, hogy a hétköznapok legelemibb művészetét tárják elénk.

Persze nem mindegyik ilyen fennkölt, de a mai trendek meghatározó darabjai különösképp adnak az emberi leleményességre, ami még a műanyagot is kiragadja a mindennapok csupasz valóságából, és egy magasabb szintre emeli a bizsuk által.

Feltűnő, méretes karkötők

A divatos karkötőkre most cseppet sem igaz az a mondás, hogy a kevesebb néha több. Attól igazán szexi, ha nagy, és szinte előre köszön, mert képtelen belesimulni az észrevétlenségbe.

Éppen ezért, cseppet sincs kikötve, hogy a vastag karkötőidet csak önmagukban szabad viselned, bátran halmozd őket, eltérő színekben is. A vékony karkötők esetében ez pedig nem csupán egy jó tanács, hanem szinte alapkövetelmény.

Persze nem árt ügyelned az összhangra, hogy a karodra aggatott kompozíció együtt tudjon élni a ruhád stílusával, valamint ne keltsen giccshatást. A kiegészítők arányát finoman kell belőni, különben hamar ellened fordulhatnak.

Éppen ezért, ha a karkötőd a leghangsúlyosabb közülük, már ne ess túlzásba több ékszerrel: korlátozd mindig egy dologra a figyelmet, akár úgy, hogy nem viselsz más bizsut magadon, vagy a többi legyen diszkrét és visszafogott.

A tavasz stílusjegyeit hirdetik

A New Yorker kínálatából most igazán nehéz választani, hiszen a legkülönfélébb stílusokat vonultatja fel: a csipkemintás, átlátszó műanyagból készült karkötőjük és a krémesen lágy színű, tollmintás, vastag karperecük már a tavaszi divatra készít fel, hiszen jól illenek majd a csipkés-pasztelles, légiesen könnyű ruhácskákhoz. Az előbbit 1490 forintért vásárolhatod meg, az utóbbi pedig 1590 forintba kerül.

A H&M üzleteiben is pasztellszíneket hozott a kikelet, amit a sok csilingelő karkötőből álló, több árnyalatú, fémes kompozíció jellemez. Az ára 1430 forint. A Mango különleges, fából készült, négyszögletű karkötőt ajánl számodra, mindössze 1245 forintért. A Re-Reserved csecsebecséi között szabálytalan alakú, pisztáciazöld, leopárdfoltos karékre bukkanhatsz 1790 forintért. A Happy Bizsu kínálatában trendi, geometrikus formával csábít az érdes felületű, ezüstös karkötő, ami 1900 forintért lehet a tiéd.

Csingilingi fülbevalók

A tavaszi trendek hírnökeként már-már művészien megmunkált fülbevalók kerültek az üzletekbe.

Tobzódnak a csipkézett motívumok, illetve a nosztalgikus elemek, melyek a vintage stílusirányzatnak hódolnak. A halvány árnyalatok mellett az élénkebb színek is utat törnek maguknak, melyekkel vibráló, éltető energiát adhatsz letisztult szerelésednek.

A Bijou Brigitte viktoriánus hatású függői a múlt eleganciájával ruházhatnak fel, 1290 forintért. Szintén a Bijou Brigitte választékából ragadhatod ki magadnak akár Valentin napra is az aranyos, szív alakú fülbevalókat, 2590 forintért. A Bijoux Brill egy pár élénksárga bizsuval kecsegtet, 1790 forintért. A Happy Bizsu kimeríthetetlen kollekciójából hópelyhekre emlékeztető, csipkézett darabokkal gazdagodhatsz, ha 1500 forintot rájuk szánsz.

A Promod fülbevalója a pasztelles, áttetsző árnyalatokat a fémes csillogás eleganciájával ötvözi, amit 2490 forintért csodálhatsz meg magadon. A Re-Reserved fényes, bogyós fülbevalója 1490 forintért kapható, a Tally Weijl csipkézett bronzkarikái pedig 960 forintért lóghatnak a füledben.

A dekoltázsod különleges ékei

Télen mindig picit háttérbe szorulnak a feltűnő nyakláncok, hiszen leginkább sálat viselsz. Ám tavasszal ismét rájuk mosolyog a napfény, és a mélyen dekoltált ruhácskák szinte utánuk könyörögnek.

Most azonban a vibráló színek mellett a visszafogott, hűvösen csillogó nyakbavalóké lesz a főszerep, de a csipkemotívumos és az egzotikus darabok is megjelennek a színen. Minél hosszabb, annál jobb, hadd csüngjön kedvére!

A Springfield pasztellárnyalatú gyöngysora 2495 forintért pihenhet meg a nyakadon, míg a Mango egzotikus, törzsi harci díszre emlékeztető nyakbavalója 2845 forintért lehet a tiéd. A New Yorker kínálatát is leginkább a tiszta, ezüstös fényben sziporkázó bizsuk uralják, mint amilyen a csipkésre gravírozott szívmedálokkal díszített nyakláncuk 2290 forintért, valamint a sok játékos mütyürrel teleaggatott fonallánc, 2590 forintért. A C&A ötletes, láncra fűzött csipkeszegélye drámai hatást kelt, de nem az árával, mert az csak 2190 forint.

Nagyra nőtt gyűrűcsodák

Ha csak egyetlen gyűrűt szeretnél viselni, akkor az lehet gigantikus, szembekiáltó csodadarab egy hatalmas, szem alakú színes kővel vagy diszkrét, fémes csillogással megspékelve. Hihetetlen módon sok férfi a kezét nézi meg harmadszorra egy nőnek, mert az sok mindent elárul róla. Egy igazán egyedi formavilágú, bohém gyűrűvel szavak nélkül is azt mesélheted magadról, hogy pozitív, vidám személyiség vagy.

Az Orsay lila köves óriásgyűrűje 1390 forintért teheti még egyedibbé a stílusod.

A New Yorker elegáns fényű darabjáért csupán 590 forintot kell áldoznod. A Mango újraértelmezte a pecsétgyűrű fogalmát, és olyan kompozícióba helyezte az aranyos ragyogást és a törtszíneket, hogy az maga az elvont elegancia, 1995 forintért. A Springfield a gyermeklelkűeknek is kedvez a csipkemotívumokkal és derűs színekkel megbolondított gyűrűjével, ami 1495 forintért kapható.

Ezt is szeretjük