Szupercsajos övek körképe

A kiegészítők aduásza az öv, mellyel bármikor megbolondíthatod a szerelésedet. Nézd meg, melyek most a legkedveltebb stílusok!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az övek szinte elengedhetetlen kellékei ruhatáradnak, hiszen ahány stílus, annyiféleképpen viselheted őket. A mai trendek különösképpen nagy hangsúlyt helyeznek a női vonalakra, melyeket a legegyszerűbben egy vastag derékövvel emelhetsz ki. Vagány öltözékedet is csajosabbá teheted egy feltűnő övvel, és még különlegesebb hatást érhetsz el vele, ha a bő és szűk kontraszt megtörésére használod.

Ugyanakkor ez a csalafinta kiegészítő arra is képes, hogy új fényben tüntesse fel a megunt ruhadarabjaidat, melyekről talán már azt hitted, hogy nem tudnak felmutatni több átalakulást.

Ha más-más stílusú övekkel is felpróbálod őket, csodálkozva tapasztalod majd, hogy olyan, mintha annyiszor akasztottál volna le egy új ruhát a fogasról.

Egyéb női trükköket is bevethetsz egy jól megválasztott derékövvel: a mell alatt megkötött szíjak karcsúsítanak, és minél vastagabbak, annál inkább kerekdeddé varázsolják a csípődet, ezáltal szép, nőies sziluettet alakítanak ki.

Vidéki stílus, a természetesség jegyében

A vidéki stílus lehet picit hanyag, bohém, fiúsan vagány vagy édesen romantikus. Főbb elemei a nagy, kötött kardigánok, a kötött sapkák, a lágy vonalú ruhácskák és a hasított bőrből készült kiegészítők. Ez a trend leginkább az őszi táj meleg tónusú színeiből merít ihletet, így az eredmény mindenképp természetes, mégsem egysíkú, hanem visszafogottságában is változatos.

Ebbe az irányzatba jól illeszkednek a vékony, fonott övek, a dupla vagy tripla bőrpántok, illetve a western stílusú, rezes vagy bronzos árnyalatú derékszíjak.

A vastagabbakat akár a kabátodra vagy a hosszított kardigánokra, kötött ruhácskákra is ráteheted, hogy lágy ívű vonalaid a nehézkes anyagok ellenére is megmaradjanak.

Az Orsay rozsdaszínű, vastag övet kínál számodra 2595 forintért, mely apró fonatokból áll. A Springfield vékony bőrpántokból álló darabja 4995 forintba kerül. A Mango két csinos derékövvel is kecsegtet: a csokoládébarna, fonott bőrszíjuk 9895 forintért kapható, a rézveretes, western stílusú modelljük pedig 11 995 forintért lehet a tiéd.

Dögös vagányság rockdíváknak

A most rendkívül divatos glamrock stílus a cicás külsőt elegyíti a hűvösen fémes és extra vagány elemekkel. Ám nem csak ez a trend bírja el a rockos kiegészítőket, mert ugyanígy hatásos részlete lehet egy letisztultabb, modern szerelésnek, vagy még elevenebbé teheted vele a fiúsan laza, lepattant irányzatot, melynek lényege a szakadt megjelenés, szexis tálalásban.

A rockos övekről semmiképp sem hiányozhatnak a fémcsatok, a szegecsek vagy a cipzárak, melyeket a fekete és a sötétszürke szín emel ki igazán. Szinte ezerféle módon variálhatod őket: fémes övedet viselheted szűk vagy bő pólóruhával, hosszított tunikával, horgolt vagy kötött pulóverrel, férfiszabású blézerrel vagy ingruhával.

Még az elegánsabb holmik sem utasítják vissza, de ebben az esetben az öved legyen az egyetlen markánsabb, feltűnő pont az öltözékedben, a többi pedig a finoman nőies vonalat kövesse.

A Zara üzleteiben az új cipzárőrületnek hódoló, húzózárakkal díszített, vastag övre bukkanhatsz, 5995 forintért. A Pimkie duplaszíjas, szegecses darabja 2190 forintért teheti dögösebbé a stílusodat. A New Yorker a partiszerelésekre is gondolt, melyeknek csillogó kiegészítője lehet a hatalmas, fényes csattal záródó deréköv 2290 forintért, valamint az extra vastag, láncos modell, mely szintén 2290 forintért kapható.

A Mango ellenállhatatlanul szexi módon ötvözi a rockos stílusjegyeket a nőies megjelenéssel: erről tanúskodik a rézszínű szegecsekkel kivert, masnis derékszíjuk 7495 forintért, illetve a csatos, hullámívű darabjuk, mely 6495 forintba kerül.

Szexi, csajos divatirányzat, többféle elgondolásban

Tulajdonképpen nincs az a ruha, amit ne tehetne szexisebbé egy igazán belevaló övcsoda. Amennyiben a lehető legnőiesebb megjelenés a cél számodra, jól kihasználhatod a különféle ruhadarabok és az övek között fennálló kölcsönhatást.
Egyetlen derékövvel ugyanis stílust adhatsz a legsemlegesebb öltözéknek is, ám ez visszafelé is épp úgy igaz, hiszen a ruháid jellege is hatással lehet az általad választott övre, így az akkor is együtt tud élni az összképpel, ha nem éppen azt az irányzatot képviseli. Szabályok nincsenek, így minden a fantáziádra és az ízlésvilágodra van bízva. Ám az összhang akkor lesz teljes, ha a többi kiegészítőd is harmonizál az öveddel, vagy színében, vagy stílusában.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Hamisítatlan diszkókirálynőknek

A Tally Weijl aranyszínű, gumis deréköve a ’70-es, ’80-as évek diszkóvilágát idézi, ami nemcsak a trendi buliszerelésedet dobhatja fel, hanem egy elegánsabb fekete koktélruhán is jól mutathat. Az ára 2590 forint. A New Yorker ezüstszínű övet ajánl a figyelmedbe, 1990 forintért. A Mango pillangó alakú, díszes csattal és színes műbőrbetéttel felturbózott darabja 7495 forintért lehet a kedvenced.

Romantikus lelkületűeknek

Az Orsay tűzpiros, masnis övével a legédesebb csipkés vagy fodros ruhácskádat is démonivá teheted, ha 1995 forintért beszerzed magadnak. Ha már a csipkés a divat, az övek sem maradnak el ettől a trendtől. A Promod csipkézett bőröve 5100 forintért lehet a dísze a lágy esésű ruháidnak és tunikáidnak.

Finom elegancia, akár hétköznapra is

Az Orsay pillangóval díszített bőröve 2595 forintért gazdagíthatja a ruhatáradat. A Mango egyszerű, fekete darabjának különlegessége a masnit formázó, aranyszegélyű csat, mely a kellemes, visszafogott eleganciát tükrözi, mégis szembetűnő és megragadó. Az ára 7495 forint.

Szintén a Mango kollekciójában találhatsz rá az igazán modern derékövre, melynek lila alapszínével párosítva egyedi hatást kelt a barna bőrcsat. Rövid szabású, karcsúsított blézereken is viselheted, esetleg egy nadrágkosztümös összeállítás középpontjaként, ha lecsapsz rá 6495 forintért.

Ezt is szeretjük