Pompás, csillogó sminkek, amiket negyed óra alatt elkészíthetsz
Legyél te a parti királynője
Szilveszterkor a hétköznapi sminkedet váltsd merészebbre!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az év utolsó napján minden a külsőségekről szól: az óévet illik szép ruhában, ápolt, tökéletesen belőtt hajjal és persze látványos, de nem közönséges sminkkel búcsúztatatni.

Ahhoz, hogy te lehess a parti királynője, ajánlunk néhány csillogó sminket, sőt, beavatunk abba is, hogyan tudod igazán tartóssá tenni az elkészült művet.

A tökéletes smink alapja

A szórakozóhelyeken mindig nagyon meleg van, aminek elsőként a bőröd látja kárát, pláne néhány pohárka pezsgő elfogyasztása és egy kis tánc után. Ezért nagyon fontos, hogy a sminkedet tökéletes alapon készítsd el, különben még azelőtt le fog folyni, hogy éjfélt ütne az óra.

Kezdetnek radírozd le a bőrödet, hogy megtisztítsd az elhalt hámsejtektől és a szennyeződésektől. Hidratálj a mindennapi arckrémeddel, hagyd, hogy alaposan beszívja a bőröd, másképp közvetlenül a felvitel után ledobja magáról a sminket. Ezután szerencsés, ha primert is használsz, mert az sokkal ellenállóbbá teszi az alapozót, nem véletlen, hogy a profi sminkesek is bevetik, ha a hírességeket festik ki, így ugyanis órákon keresztül fixen a helyén marad a make up.

Az alapozót egyenletesen vidd fel az arcodra, a nyakadra és a dekoltázsodra, és ne hagyd ki a szemhéjadat és a szádat se, ugyanis a szemhéjpúder és a rúzs, szájfény tartóssága ezen múlik. Ezután jöhetnek a különböző szemceruzák, tusok, szemhéjpúderek, rúzsok és egyéb kozmetikumok, amelyekkel elkészíted a sminket. Végezetül pedig, amikor a szemedet és az ajkadat is kifestetted, púderrel fixáld az egész arcod, és végül a pirosításról se feledkezz meg!

Szilveszteri sminkek

Ha nem is sminkeled magad a hétköznapokban, szilveszterkor kötelező kiemelni a vonásaid. Íme, a legszebb partisminkek, amiket negyed óra alatt elkészíthetsz!

Ezt is szeretjük