5 dolog a sminkelésről, amit minden nőnek tudnia kell
Te mindet ismered?
Ezeket te is be tudod majd építeni a napi rutinodba.

Dia

	Az első lépés az, hogy szép fedést adj a bőrödnek. Ez nem azt jelenti, hogy vastag vakolatréteget kell felvinned. Törekedj a természetességre, egy vékony alapozóréteg felvitele után nézd meg, hol látszanak még az apró bőrhibáid, és csak oda vigyél fel további rétegben alapozót.	A tökéletes bőr látszatát az AsiaCenterben kapható alapozóval is elérheted. Itt alapozót 850 forinttól találsz.

Az első lépés az, hogy szép fedést adj a bőrödnek. Ez nem azt jelenti, hogy vastag vakolatréteget kell felvinned. Törekedj a természetességre, egy vékony alapozóréteg felvitele után nézd meg, hol látszanak még az apró bőrhibáid, és csak oda vigyél fel további rétegben alapozót.

A tökéletes bőr látszatát az AsiaCenterben kapható alapozóval is elérheted. Itt alapozót 850 forinttól találsz.

Dia

	A szemeket illetően továbbra is hódít a smokey eye, amelynek nappali változatát könnyedén elkészítheted egy vegyes szemhéjpúder-paletta segítségével.	Az AsiaCenterben a képen látható termékeket 1250 és 1190 forintért tudod megvásárolni.

A szemeket illetően továbbra is hódít a smokey eye, amelynek nappali változatát könnyedén elkészítheted egy vegyes szemhéjpúder-paletta segítségével.

Az AsiaCenterben a képen látható termékeket 1250 és 1190 forintért tudod megvásárolni.

Dia

	Az erős szemöldök az egyik legújabb trend, ami a tévhitekkel ellentétben nem előnytelen, sőt, remekül segít abban, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed.	A szemöldökkitöltő festéket és a szemöldökceruzát az AsiaCenterben 1990 és 550 forintért találod.

Az erős szemöldök az egyik legújabb trend, ami a tévhitekkel ellentétben nem előnytelen, sőt, remekül segít abban, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed.

A szemöldökkitöltő festéket és a szemöldökceruzát az AsiaCenterben 1990 és 550 forintért találod.

Dia

	Mivel a mostani trend a szemeket vagy az ajkakat hangsúlyozza erőteljesen, az arcpír árnyalatai a halványabb tartományban maradnak. Válassz te is finom, halványrózsaszín arcpírt, hogy elkerüld a túlzásokat.	Ezt a szép, pasztell pirosítót az AsiaCenterben 450 forintért már megveheted.

Mivel a mostani trend a szemeket vagy az ajkakat hangsúlyozza erőteljesen, az arcpír árnyalatai a halványabb tartományban maradnak. Válassz te is finom, halványrózsaszín arcpírt, hogy elkerüld a túlzásokat.

Ezt a szép, pasztell pirosítót az AsiaCenterben 450 forintért már megveheted.

Dia

	A másik nagy újítás az idei sminkben az élénk és erőteljes színű rúzs. Válassz világos pirosat, pinket, és máris olyan leszel, mint egy huszonéves, frissen végzett egyetemista.	Az AsiaCenterben több márka közül is válogathatsz, 1900 és 490 forintért.

A másik nagy újítás az idei sminkben az élénk és erőteljes színű rúzs. Válassz világos pirosat, pinket, és máris olyan leszel, mint egy huszonéves, frissen végzett egyetemista.

Az AsiaCenterben több márka közül is válogathatsz, 1900 és 490 forintért.

Dia

	A szó szorosan vett értelmében nem smink, de ugyanúgy esztétikai kozmetikum a körömlakk, amiből ha jó árnyalatot választasz, akkor szintén jelentőset fiatalíthat rajtad. Idén ősszel válassz egy marsala színt, vagyis az év színének kikiáltott borvörös színt, amely most ősszel különösen a trendek élvonalában van.	A képen látható körömlakkokat az AsiaCenterben találod 450 forintért.

A szó szorosan vett értelmében nem smink, de ugyanúgy esztétikai kozmetikum a körömlakk, amiből ha jó árnyalatot választasz, akkor szintén jelentőset fiatalíthat rajtad. Idén ősszel válassz egy marsala színt, vagyis az év színének kikiáltott borvörös színt, amely most ősszel különösen a trendek élvonalában van.

A képen látható körömlakkokat az AsiaCenterben találod 450 forintért.

Ezt is szeretjük
Fotó: