Színes, nőies ruhák az év végi szezonra
Testalkatra szabva
Találd meg az alkatodhoz illő ruhafazont, és ragyogj az ünnepek alatt!

Dia

	Körte alak	Vállad keskeny, csípőd széles? Érdemes olyan ruhát venned, aminek vállrésze optikailag szélesít - például a csónaknyakú ruhák -, és alja is erősen bővül, így elrejti a csípőtáji párnácskákat. Egy ilyen édes kis sötétvörös ruhába akár szenteste is bújhatsz.

Körte alak

Vállad keskeny, csípőd széles? Érdemes olyan ruhát venned, aminek vállrésze optikailag szélesít - például a csónaknyakú ruhák -, és alja is erősen bővül, így elrejti a csípőtáji párnácskákat. Egy ilyen édes kis sötétvörös ruhába akár szenteste is bújhatsz.

Fotó: asos.com

Dia

	Körte alak	Nagyon elegáns karácsonyi összejövetelre mész? Ha körte alakod van, vagy van egy kis plusz rajtad, amit szívesen elrejtenél, válassz egy ragyogó, flitteres muszlinestélyit.

Körte alak

Nagyon elegáns karácsonyi összejövetelre mész? Ha körte alakod van, vagy van egy kis plusz rajtad, amit szívesen elrejtenél, válassz egy ragyogó, flitteres muszlinestélyit.

Fotó: asos.com

Dia

	Fordított háromszög alak	Ha fordított háromszög alakod van, a vállad szélesebb, mint a csípőd. Érdemes a széles vállakat elfedned, például fodorral. A bővülő alj is ellensúlyozza a széles vállakat.

Fordított háromszög alak

Ha fordított háromszög alakod van, a vállad szélesebb, mint a csípőd. Érdemes a széles vállakat elfedned, például fodorral. A bővülő alj is ellensúlyozza a széles vállakat.

Fotó: asos.com

Dia

	Fordított háromszög alak	Ez a sötétkék flitteres ruha, hasonlóan az előző piros fodros ruhához, elfedi a szélesebb vállat, így ellensúlyozza a fordított háromszög alakot.

Fordított háromszög alak

Ez a sötétkék flitteres ruha, hasonlóan az előző piros fodros ruhához, elfedi a szélesebb vállat, így ellensúlyozza a fordított háromszög alakot.

Fotó: asos.com

Dia

	Négyszögletes alak	Ha a vállad és a csípőd széles, a derekad viszont egyenes vonalú, szinte nincs, akkor egy ilyen bő szabású ruhával azt a hatást keltheted, mintha mindez nem alkati adottságod lenne, csupán a ruha szabása tenné.

Négyszögletes alak

Ha a vállad és a csípőd széles, a derekad viszont egyenes vonalú, szinte nincs, akkor egy ilyen bő szabású ruhával azt a hatást keltheted, mintha mindez nem alkati adottságod lenne, csupán a ruha szabása tenné.

Fotó: asos.com

Dia

	Alma alak	Ha alma alakod van, derék- és hastájon lehet rajtad egy kis felesleg. Ha mell alatt bővülő ruhát veszel fel, eltakarhatod a pocakod. Érdemes övet is tenned a mell alatti részre, hogy karcsúbbnak láttasd magad.

Alma alak

Ha alma alakod van, derék- és hastájon lehet rajtad egy kis felesleg. Ha mell alatt bővülő ruhát veszel fel, eltakarhatod a pocakod. Érdemes övet is tenned a mell alatti részre, hogy karcsúbbnak láttasd magad.

Fotó: asos.com

Dia

	Modell alkat	Ha vékony vagy, nincs rajtad sem plusz, sem alkati hiba, akkor bátran viselhetsz ceruzaruhákat is az ünnepi időszak alatt. A képen látható zöld ruha egyedi és elegáns, a derekán lévő öv pedig kiemeli a karcsúságot.

Modell alkat

Ha vékony vagy, nincs rajtad sem plusz, sem alkati hiba, akkor bátran viselhetsz ceruzaruhákat is az ünnepi időszak alatt. A képen látható zöld ruha egyedi és elegáns, a derekán lévő öv pedig kiemeli a karcsúságot.

Fotó: asos.com
Ezt is szeretjük
Fotó: