Lyukat vágott a papírra, gyönyörű ruha lett belőle - Eláll a szavad a látványtól
Egyetlen hihetetlenül egyszerű, mégis kreatív trükkel készít olyan ruhákat egy művész, amilyeneket még nem láttál.

shamekh al bluwi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal egy lány vette le a lábáról az Instagram népét, amikor is egy rendkívül különleges projektbe vágott bele. Festményekhez, falfirkákhoz vagy éppen színes lépcsőfokokhoz öltözött, de olyan elképesztően jól, mintha csak ezekhez tervezte volna saját kezűleg a ruháit. Valójában viszont ez nem így volt: addig keresgélt az üzletekben, amíg nem talált pontosan ugyanolyat.

Az elmúlt időszakban pedig egy másik művész fotóiért rajonganak a netezők, ugyanis néhány ceruzavonással és ollónyisszantással varázsol papírból mesébe illő ruhacsodákat úgy, hogy az egész körülötte lévő világot teljesen újragondolja.

Papírral és ollóval készül a csodás ruha

Shamekh Al-Bluwi már évek óta készít gyönyörű divatrajzokat, azonban egyszer csak úgy gondolta, hogy már nem csupán ceruzával akar dolgozni, hanem olyan technikát alkalmazott, ami másnak eddig még nem jutott eszébe. A ruhákat a természet és a hétköznapi élet apró részleteivel ötvözi, az eredmény pedig káprázatos. A művész egyébként a jelentéktelennek tűnő mindennapi apróságok szépségére is szeretné felhívni a figyelmet különleges alkotásaival, amellett, hogy ruhákat tervez. A legfontosabb üzenete: "A kreativitás soha nem megy ki a divatból." Ezt a következő képek remekül bizonyítják.

Ezt is szeretjük