10 ruhadarab, ami soha nem megy ki a divatból: érdemes jó minőségben beszerezni őket

Ezek a ruhák nemcsak csinosak és sokoldalúak, de mindig divatosak lesznek.

Ruhák, amik nem mennek ki a divatból
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Rengetegen szereznek be rendszeresen olyan szezonális, az éppen aktuális trendeknek megfelelő darabokat, melyeket csak addig viselnek, amíg éppen divatosnak számítanak, aztán pedig vagy a szekrény mélyén vagy a kukában végzik.

Hogy hosszú távon kíméld a pénztárcádat a felesleges kiadásoktól, valamint a környezetet az egyre nagyobb mennyiségű textilhulladéktól, érdemes inkább a tudatos vásárlásra fókuszálnod. Ehhez nagyban hozzásegíthet az, ha olyan ruhákat veszel meg, amiket éveken keresztül viselhetsz.

Ruhák, amik sosem mennek ki a divatból

Vannak bizonyos trendek, melyek tényleg sosem mennek ki a divatból, és amelyekbe valóban jó ötlet befektetned. Összegyűjtöttük azokat az örök darabokat, melyekből érdemes jó minőségűt beszerezned, mert nemcsak hogy mindig sikkesek lesznek, de igen sokoldalúan viselhetők. A következők jó, ha ott lapulnak a szekrényedben.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük