Másfél perc, és ezután másképp nézel majd magadra

Így vernek át nap mint nap

Így kreálják meg a magazinokban látott fotók szereplőinek szépségét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Elizabeth Moss fotósként dolgozik, a szakmája része a retusálás, melynek mikéntjéről videókat készített. Ezek közül egyet mutatunk, melynek megtekintése után minden bizonnyal másképp gondolsz majd magadra.

Elizabeth cége a legnagyobb nevű divatmagazinokkal működött már együtt, köztük a Vogue-gal és a Vanity Fair-rel is, így joggal gondolhatod, hogy tudja, mi folyik a háttérben.

Több óra néhány másodpercben

A videók, melyek arról szólnak, hogyan változnak át a magazinokba szánt fotók a Photoshop segítségével, több órás munkafolyamatot rövidítenek le másodpercekre. A három videó közül kettő komoly időmennyiséget, négy, illetve hat órát sűrít be másfél percbe, de a harmadik is másfél óra szerkesztésnek felel meg a valóságban.

Senki sem tökéletes szépség

Mi most azt a videót mutatjuk meg, amely hat óra retusálás munkáját foglalja össze, a gyorsításnak köszönhetően nem is akármilyen látvánnyal. Nézd meg a mindössze másfél perces videót és a modell külsejének átalakulását, és vond le magad a tanulságot, miszerint bizony, ezek a lányok sem tökéletesek.

Sztárok Photoshop-mentes képei

Előzőleg sztárok utómunkálat előtti és utáni képeivel foglalkoztunk. Vedd szemügyre rajtuk a változtatásokat!

Kínos! Photoshop-mentes képek kerültek elő a színésznőről

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük