Ez a 22 éves nő olyan képeket készített magáról, amilyet még senki sem mert
Nézd meg, mit üzen vele
Megható és felemelő fotók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 22 éves Rebecca Dann sok brit nőhöz hasonlóan szerette volna kipróbálni az online társkeresést, azonban a fotósnak tanuló lány nem volt benne biztos, milyen képeket is kellene feltöltenie magáról. Rebeccát négyéves korában ugyanis egy scoliosis nevű betegséggel diagnosztizálták, melynek hatására a  gerince abnormálisan elhajlik egy oldalra. Rebecca gyakran kényszerül emiatt tolószékbe, ugyanis bénulásai vannak, melyek néhány perctől hetekig is eltarthatnak.

A fotós azonban nem szerette volna, hogy csakis az arcáról készült képekkel téves benyomást keltsen azokban, akik esetleg szeretnének megismerkedni vele. Éppen ezért úgy döntött, olyan képeket készít, melyek egyedi szépségükben ábrázolják a scoliosis nyomait. Fotói azóta számos sorstársának erőt adtak, míg Rebecca saját blogot indított, hogy megmutassa a fogyatékkal élő nők számára és mindenki másnak is a bennük rejlő szépséget.

Üzenet a világ legcsúnyább nőjétől

Megalázták, kinevették, sőt, úgy mutogatták a képeit, mint a cirkuszban, mégis sikerült megtalálnia magában a szépséget. Hogyan képes erre mégis?

Ezt is szeretjük