Ránctalanító krémek: mennyi idő alatt hatnak?

A reklámok alapján azt hihetnénk, hogy egy nap alatt megszabadulhatunk az összes ránctól, de sajnos ez nincs így.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az ember a különböző öregedésgátló krémek reklámjai alapján elvárhatná, hogy két hét után úgy nézzen ki, mint a digitálisan simított arcú modell. Ha pedig ez nem történik meg, óhatatlanul csalódott lesz.

Pedig nem szabad csodát várni egy krémtől sem, legyen akármilyen tudományos is a hirdetés szövege.

Viszont jó tudni, hogy mennyi idő elteltével számíthatsz látható változásra.

Mennyi idő alatt hatnak a ránctalanító krémek?

A kérdés egyszerű, de a válasz korántsem az, hiszen rengeteg fajtája van a ráncoknak és a krémeknek is. Utóbbiaknak van olyan típusuk, melyet sajnos nem tüntet el egy krém sem. Az sem mindegy, hogy valaki mikor kezdi el használni őket. Sőt, egyes vélemények szerint a ráncokat csupán krémezéssel nem is lehet eltüntetni, csupán fenntartani egy adott állapotot, illetve megelőzni a kialakulásukat.

A ráncoknak is több fajtájuk van: a nem túl mélyek felületiek, melyeket a vízhiány okoz, de a mélyebb mimikai ráncok már sajnos a bőrszerkezetet is megváltoztatják, így nem egyszerű megszabadulni tőlük.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Önmagában egy ránctalanító krém sem hat. Egy jó hidratálótól szebb lesz a bőrkép, de teljesen nem tűnnek el az árkok. Ha valaki 35 évesen elkezd használni egy krémet, ne várjon óriási eredményt.

Ha mégis azt nézzük, hogy egy krém mennyi idő alatt hozza meg az eredményt, akkor hónapokban kell számolnunk. Elképzelhető, hogy javul a bőrkép egy új ránctalanító használatával pár napon belül, de mélyreható változásokat csak bizonyos idő elteltével tapasztalhatsz.

Sőt, vannak olyan arcápolók, melyek először még ronthatnak is az összhatáson - ilyenek a hámlasztók, melyek nem éppen kíméletességükről híresek -, így, ha valaki eredményt akar, akkor sajnos ezt az időszakot is át kell vészelnie.

Ezt is szeretjük