Bemutatkozik a Pursee Webáruház: különleges női kiegészítők tárháza
Jelszó: stílusosan a mindennapokban
Stílusos kiegészítőket nyerhetsz! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Pursee Webáruházban forgalmazott termékek arra hivatottak, hogy eleganciát csempésszenek olyan hétköznapi helyzetekbe, mint egy kávézgatás a barátnőkkel, üzleti ebéd, hivatali ügyintézés vagy akár a bevásárlás. Jelszó: stílusosan a mindennapokban.

Ízelítő a Pursee Webáruház kínálatából

Három termékcsoport: táskatartó ékszerek, ásványból készült egyedi ékszerek és öko táskák alkotják jelenlegi termékkínálatukat. Ha még nincs ötleted, hogy mivel szerezz örömet barátnőidnek karácsonykor, itt az ideje, hogy felfedezd

Pursee táskatartók: A „chic et choc” - sikkes és sokkoló - kategória győztese!

Használatával megoldódik a gond, hogy mi legyen a táskáddal, ha beülsz valahová, vagy leülsz valahol, ugyanakkor kíváncsi tekintetek sorozatát gyűjtheted be, hiszen Te leszel a megtestesült igényesség. Nem ízlésesebb egy szép táskatartóra felakasztani táskánkat, mint ölünkben szorongatni vagy ledobni magunk mellé? Döntsd el te, és ha igennel válaszolsz válaszd ki a stílusodhoz vagy kedvenc táskádhoz leginkább illőt, és lepd meg barátnődet is.

Holdkő fülbevaló - Fotó: Bősze Kinga

Mirabilia Collection divatékszer: A Mirabilia (lat. jelentése: szemet gyönyörködtető) ékszercsalád bármely darabjával sikerre vagy ítélve!
Ásványok, folyami gyöngyök és üvegkristályok felhasználásával készült egyedi ékszereket vonultat fel ez a kollekció. Ritkán készül két teljesen egyforma darab, így az egyediség garantált. A legegyszerűbb egyszínű ruhadarabok viselésével érheted el a legjobb hatást, mert ezek az ékszerek nagyon beszédesek.

Envirosax táskák: Óvom a környezetet és még bevásárlás után is hódítok!
A színpompás választékot felvonultató trendi öko táskák szigorúan újrahasznosított alapanyagból készülnek. Strapabíró, vízálló, praktikus és nagyon divatos kiegészítője lehet minden hölgynek. Egész picire összehajtható, könnyen elfér a táskákban a táskatartó szomszédságában.

Envirosax táska

Ha te sem vagy nylon szatyor párti, ezt látnod kell.

Ügyeljünk a részletekre? Naná!

A Pursee Webáruház csapata külön figyel arra, hogy termékei jól variálhatók legyenek egymással is. A széles áruválasztéknak köszönhetően könnyű teljes harmóniát varázsolni magunkra. Az egyes modellek leírásai gyakran tartalmaznak iránymutatást erre vonatkozólag.

A Pursee Webáruház Facebook oldalára is folyamatosan kerülnek fel ötletek az üzenőfalra ezekből az együttesekből.
Ezen kívül a rajongói oldalon a tagok játékokon és villámakciókban vehetnek részt, valamint frissen értesülnek az érkező termékekről. Érdemes már most csatlakozni!

(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1874830&banner=1874833&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük