Visszatért a 80-as évek egyik legnagyobb trendje - Decemberben nincs ennél divatosabb
Az ünnepi időszak kedvenc trendje egy visszatérő, retró darab, amiért mindenki rajongott a 80’-as években.

puffos ujj cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén rengeteg régi trend tért vissza a köztudatba mind a frizurák, mind a ruhák terén. Ismét hódítottak a tépett és befelé szárított fazonok, valamint a régi hajdíszek, de a törpesarkú cipők és a néhány évtizeddel ezelőtt fénykorukat élő mintás darabok is hatalmas népszerűségnek örvendtek.

Az ünnepek idejére pedig felbukkant egy újabb jól ismert kedvenc, amiről sokan biztosan nem gondolták, hogy visszatér majd. Pedig decemberben nincs ennél divatosabb, az biztos.

Újra divat a ’80-as évek kedvence

Az Instagramot elárasztották a puffos ujjú darabok, melyekért a '80-as években megőrültek a nők. Szerencsére azonban a retró trend visszafogottabb, modernebb változatban tűnt fel újra, és nem véletlenül lett a karácsonyi-szilveszteri hetek legnagyobb divatja: nőiessé, sikkessé és ünnepivé teszi a megjelenést, miközben minden tekintetet magára vonz.

puffos-ujj

Az enyhén puffos ujjú felsők mellett az ilyen egyberuhák kerültek előtérbe. A fodros, átlapolt, húzott vagy épp különleges anyagokból készült darabok a legmenőbbek, melyek bármelyik ünnepi partira tökéletes választásnak bizonyulnak. Mivel hangsúlyozzák, szélesítik a vállakat, optikailag vékonyabbnak mutatják a derekat, így karcsúbbnak láttatják a viselőjüket, ráadásul annyira elegánsak, szexik és bájosak egyben, hogy minden eseményen megállják a helyüket.

A cikk az ajánló után folytatódik

Itt szerezheted be őket

Persze, a tervezők is rengeteg hasonló kreációval álltak elő, de szerencsére az üzletekben is találhatsz jó néhány megfizethető árú darabot, amit még nem késő beszerezni: ha nincs ötleted, mit vegyél fel az ünnepekre, ezek között is érdemes körülnézned. Ezek az enyhén puffos ujjú darabok nem túl extrémek, mégis nőiesek, ráadásul szépen formálják az alakot.

H&M 12 995 Ft, Zara 13 995 Ft, H&M 5990 Ft.
H&M 12 995 Ft, Zara 13 995 Ft, H&M 5990 Ft.

Ha viszont inkább csak egy ilyen felsőt szereznél be, akkor se aggódj, mert számos hasonló darabot találsz majd a boltokban. Ez a bordó például elegáns és nőies egyben, a párducmintás pedig extra divatos, kicsit vadóc és nagyon dögös.

Mango 6995 Ft, Bershka 4995 Ft.
Mango 6995 Ft, Bershka 4995 Ft.

Jövőre is rengeteg retró trend tér vissza

2019-ben számos olyan fazon és darab lesz majd ismét divatos, amely a '70-es, a '80-as és a '90-es években volt a legnépszerűbb. Ezeken kívül is sok izgalmas trend lesz a következő évben: mutatjuk is őket.

Ezt is szeretjük