6 dolog, amit tegyél meg most, hogy tavasszal ne hulljon a hajad
Ha most odafigyelsz ezekre a dolgokra, akkor a hajad tavasszal duplán meghálálja!

Dia

	Teljes értékű táplálkozás	Figyelj oda, hogy elegendő magas rosttartalmú, vitamindús ételt egyél. Az egyoldalú táplálkozás nagymértékben károsíthatja bőröd és hajad állapotát. Ha diétázol, akkor is figyelj oda, hogy vitaminokban és ásványi anyagokban ne szenvedjen hiányt szervezeted.

Teljes értékű táplálkozás

Figyelj oda, hogy elegendő magas rosttartalmú, vitamindús ételt egyél. Az egyoldalú táplálkozás nagymértékben károsíthatja bőröd és hajad állapotát. Ha diétázol, akkor is figyelj oda, hogy vitaminokban és ásványi anyagokban ne szenvedjen hiányt szervezeted.

Dia

	Vitaminok a szépségedért	Ősz végétől mindenképpen érdemes komplex vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítőt is szedned, különösen akkor, ha nem vagy biztos abban, hogy a táplálkozásoddal elegendő, az egészséged megőrzéséhez szükséges vitamint viszel be a szervezetedbe.

Vitaminok a szépségedért

Ősz végétől mindenképpen érdemes komplex vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítőt is szedned, különösen akkor, ha nem vagy biztos abban, hogy a táplálkozásoddal elegendő, az egészséged megőrzéséhez szükséges vitamint viszel be a szervezetedbe.

Dia

	Hajerősítő tonik	Hajmosás előtt használj tápláló hajtonikot. Ezt otthon magadnak is elkészítheted - kattints ide, és megtudhatod, hogyan tudsz egyszerű, de hatásos tonikot készíteni, amelytől megerősödik a hajad, ruganyos és gyorsan növő lesz.

Hajerősítő tonik

Hajmosás előtt használj tápláló hajtonikot. Ezt otthon magadnak is elkészítheted - kattints ide, és megtudhatod, hogyan tudsz egyszerű, de hatásos tonikot készíteni, amelytől megerősödik a hajad, ruganyos és gyorsan növő lesz.

Dia

	Hajpakolás	Kéthetente tegyél fel a hajadra gazdag, növényi olajokat is tartalmazó hajpakolást, hogy értékes tápanyagaival tovább erősíthesd a hajadat. Ilyen növényi olaj az olívaolaj, a ricinusolaj, a kókuszolaj és a jojobaolaj. Ezeket önmagukban, de akár egymással vegyítve is alkalmazhatod.

Hajpakolás

Kéthetente tegyél fel a hajadra gazdag, növényi olajokat is tartalmazó hajpakolást, hogy értékes tápanyagaival tovább erősíthesd a hajadat. Ilyen növényi olaj az olívaolaj, a ricinusolaj, a kókuszolaj és a jojobaolaj. Ezeket önmagukban, de akár egymással vegyítve is alkalmazhatod.

Dia

	Hajmosás után alapos hajszárítás	Az idő már hűvösre fordult, így mostantól ügyelj arra, hogy akár reggel, akár este, akár otthon, akár az uszodában vagy, a hajtöveknél mindig alaposan szárítsd meg a hajadat. Ha ugyanis megfázik a fejbőröd, nemcsak korpásodni, de később hullani is fog a hajad.

Hajmosás után alapos hajszárítás

Az idő már hűvösre fordult, így mostantól ügyelj arra, hogy akár reggel, akár este, akár otthon, akár az uszodában vagy, a hajtöveknél mindig alaposan szárítsd meg a hajadat. Ha ugyanis megfázik a fejbőröd, nemcsak korpásodni, de később hullani is fog a hajad.

Dia

	Kerüld a túl szoros frizurákat	Az sem mindegy, hogy hogyan viseled a hajadat. A szoros copf, vagy konty nagyon elegáns és praktikus tud lenni, de arra figyelj, hogy ne hordd túl gyakran így a hajadat, mert nagyon megerőlteti a hajhagymákat.

Kerüld a túl szoros frizurákat

Az sem mindegy, hogy hogyan viseled a hajadat. A szoros copf, vagy konty nagyon elegáns és praktikus tud lenni, de arra figyelj, hogy ne hordd túl gyakran így a hajadat, mert nagyon megerőlteti a hajhagymákat.

Ezt is szeretjük
Fotó: