Egyszerre kifinomult, mégis bájos ez a minta - Így hordd a pöttyös darabokat

A minta, ami úgy tűnhet, hogy sosem megy ki a divatból.

Pöttyös minta divat
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A pöttyös minta ősidők óta a nők gardróbjának része, így nem meglepő, hogy a retró divathullámokkal együtt ez a minta is virágkorát éli. 

Azonban az idei darabok nem csak a negyvenes-ötvenes évek báját hordozza magával, hanem új lendületet is ad neki. Így a pöttyös ruhák lehetnek akár szexik, elegánsak, aranyosak vagy fiúsan lazák is.

Így hordd a pöttyös darabokat

A különböző színű és méretű pöttyök a divat összes szegletébe beférkőznek: találkozhatsz velük farmereken, kiegészítőkön és cipőkön, a ruha fazonjától és anyagától függően pedig más-más stílust képviselhetsz velük. A pöttyökben rejlő lehetőségeket sem a hírességek, sem a divattervezők nem hagyják figyelmen kívül, a 2023-as divatbemutatókon kivétel nélkül szerepeltek hasonló ruhadarabok. Adunk pár tippet, hogyan maxolhatod ki a pöttyösmániát attól függően, mit szeretnél elérni a szetteddel!

Ezek az idei ősz legdivatosabb egészruhái - Kattints tovább!

Nincs nőiesebb őszi szett egy csinos egészruha és  egy divatos átmeneti cipő kombinálásánál. Ez az az összeállítás, ami mindig beválik, és minden alkalomra viselhető attól függően, hogy milyen stílusú darabot választasz.

Ezek az ősz legdivatosabb egészruhái - Nőies, alakformáló darabok árakkal, lelőhelyekkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Pinterest, Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük