Pezsgővel mosta meg a haját, meglepődött az eredményen - Előtte-utána képeken mutatta meg

Nem gondolta, hogy a pezsgő ennyire jó hatással lesz a tincseire.

no pezsgovel
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg házi trükk létezik arra, hogy szebbé tedd a hajkoronádat. A legtöbben a ricinus-, a kókusz- vagy az olívaolajat, illetve a tojást alkalmazzák pakolásként, mert hatékonyan táplálják a tincseket, regenerálják, és fényesebbé varázsolják őket.

Néhány olyan hozzávaló is jót tesz azonban a hajnak, amit egyébként magadtól eszedbe sem jutna rákenni vagy ráönteni. A sör többek között segít eltüntetni a korpát és a zsíros érzetet, valamint simábbá és ragyogóbbá teszi a sörényedet, míg a vodka a lelapult frizura ellen nyújt megoldást. Egy lány pedig azt is olvasta a neten, hogy mindezek mellett a pezsgő is csodákat tesz a tincseivel: ezért úgy döntött, ki is próbálja.

Így hat a pezsgő a hajra

Zoe Weiner pezsgős hajápolási termékekre bukkant az interneten, és innen jutott eszébe az ötlet, majd gyorsan utána is járt a hatásainak. Köztudott, hogy ez az ital fogyasztva mind a bőrre, mind az egészségre káros, de több szakértő is azt írta, hogy külsőleg alkalmazva fényessé, élettel telivé és selymessé teszi a hajat. Így hát a lánynak nem is kellett több, azonnal arra gondolt, hogy méregdrága kencék helyett inkább kipróbálja a fő hatóanyagot önmagában. Megmosta tehát a tincseit pezsgővel.

pezsgo hajmosas FB

Gyorsan rákeresett arra, hogyan is kell alkalmazni ezt a módszert, és persze számos tippet talált hozzá. Kibontott egy üveggel az italból, majd a mosdó fölött szépen óvatosan a száraz hajára öntötte anyukája segítségével, aztán pedig alaposan belemasszírozta. Ezután megmosta a szokásos samponnal, és persze a balzsamról sem feledkezett meg, végül pedig jöhetett a szárítás.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mit tapasztalt?

Zoe a tesztelés után megírta a tapasztalatait a neten. Elárulta, általában szárazak és élettelenek a tincsei, valamint a végük is seprűs néha. A pezsgős mosás után viszont gyönyörű, fényes, egyenes és rendezett lett a haja, a szálak pedig sokkal selymesebbek voltak.

pezsgo hajmosas 1

Amin még inkább meglepődött, az az volt, hogy a balayage technikával szőkés árnyalatúra festett részek gyönyörű, aranyszínű árnyalatban ragyogtak - nem úgy, mint előtte. Azt persze hozzátette, hogy nem éppen egy olcsó mulatság, ezért biztosan nem veti majd be hetente, de havonta-kéthavonta, úgy érzi, érdemes megismételni a kezelést.

A sörös hajmosás hatása

Egy lány hat napon keresztül sörrel mosott hajat, és képeken dokumentálta a változást: teljesen átalakultak a tincsei ez idő alatt.

Ezt is szeretjük