Bántották a súlya miatt, most tízezreket inspirál: betegsége miatt hízott 100 kilóra
Tinédzser korában hirtelen meghízott, súlya miatt pedig rengetegen bántották. Ma már magabiztosságával mindenkit levesz a lábáról.

laura walsh cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Laura Walsh tinédzser korában teljesen átlagos, vékony testalkatú fiatal lány volt, mindig S-es vagy M-es ruhákat hordott. Huszonéves kora elején azonban hirtelen elkezdett hízni, és akkor XL-esre növekedett a mérete.

A lány sorra járta az orvosokat, mert nem értette a gyors változás okát, és egészségügyi problémát gyanított a háttérben. Ők viszont mindig csak azt mondták, egyen kevesebbet, és sportoljon többet, így meg fog oldódni a súlyproblémája. Ez persze nem így történt.

Sokakat inspirál a 100 kilós fiatal nő

A súlygyarapodás után úgy vette észre, hogy teljesen megváltozott az emberek hozzáállása, másképp bántak vele, mint korábban. Rengeteg bántó szóval, kritikával kellett szembesülnie, teljesen elvesztette önbizalmát, és szégyellte testét annak ellenére, hogy egészen addig nem voltak önértékelési problémái, és szerette külsejét. A most 31 éves nő nem hagyta annyiban a dolgot, és saját maga kezdett el utánajárni annak, milyen okok húzódnak hirtelen hízása mögött: nemcsak hogy a betegségre sikerült fényt derítenie, de azóta másokat is igyekszik bátorítani történetével, fotóival.

Képek: Northfoto, Instagram.

Ezt is szeretjük