Őszi karcsúsító kabátdivat
Így tűnhetsz vékonynak, ha melegen öltözöl
Trükkös kabátfazonnal kivédhető a vastag ruhák szélesítő hatása.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az őszi-téli szezon sok nő hiúságát megpiszkálja. Akár van rajtad pluszkiló, akár nincs, az egymásra pakolt ruharétegek bizony könnyen kifoghatnak rajtad, ha nem trükközöl egy picit. A vastag anyagok, az átmeneti kabát alá préselt pulóverek, illetve a merev fazonok optikai torzítása a normál testalkatúakat sem kíméli, így, ha nem akarsz vastagabbnak tűnni a kelleténél, tudatosan kell sakkoznod a ruhaneműkkel és a szabásvonalakkal.

Ilyenkor a kabát vagy dzseki a legfelső réteg rajtad, melyben nem könnyű kecsesnek és karcsúnak tűnni, ha több ruhadarab rejtőzik alatta. Egy furfangosan szabott kreációval azonban nemcsak az alakodat, hanem a stílusodat is megváltoztathatod.

Most két fő irányzat határozza meg a kabátkínálatot, mégpedig a nőiesen karcsúsított, és a túlméretezett, avagy oversize fazonok trendje. Az előbbivel könnyen trükközhetsz, és akkor is vékonyabbnak mutathatod magad, ha vadócosra veszed a figurát. Megmutatjuk, melyek a legmenőbb derékhangsúlyos kabátok!

Még több őszi-téli kabát

Alaknyújtó divat

Így trükközz az őszi ruharétegekkel, ha elégedetlen vagy a magasságoddal, vagy néhány optikai centiméterrel szívesen meghosszabbítanád a lábaidat!

Ezt is szeretjük