8 öltözködési hiba, ami szélesebbnek és vaskosabbnak mutatja az alakot - Sokan nem is sejtik, mennyit számítanak

Vastagabbnak láttatják a derekat, tömörebbnek az alakot ezek az öltözködési hibák. Minden alkaton előnytelenek.

elonytelen ruha cover
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha igazán tökéletes és előnyös összhatást szeretne valaki elérni a ruháival, akkor nemcsak azt kell figyelembe venni, hogy éppen mik a legdivatosabb darabok, hanem azt is, hogy mi az, ami igazán passzol az alakjához. 

Nem érdemes csak a trendeket követni, ha igazán elégedetten és magabiztosan akarsz a tükörbe nézni: eláruljuk, mik azok az öltözködési hibák, amik minden testalkatot vaskosabbnak láttatnak.

Öltözködési hibák, amik vaskosabbnak láttatnak

Sokan nem is sejtik, mennyit számítanak a következő apróságok: egy rossz ruhaválasztás vagy -kombináció centikkel szélesebbnek mutatja a derekat, a csípőt, sőt az egész testet össze is nyomhatják. Ha ezeket elkerülöd, karcsúbbnak tűnhetsz, és alapvetően is sokkal jobban fogsz majd kinézni.

Nézd meg, hogy öltözködhetsz igazán nőiesen 70 kiló felett!

Tanesha Awasthi blogja szuper inspirációként szolgál minden molett nő számára. Megmutatja, milyen összeállítások mutatnak jól a kerekded idomokon.

Hogy lehetsz csakugyan nőies 70 kiló felett? A gyönyörű kerek blogger megmutatta trükkjeit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük