Nem találtál még elég ráncot a fejeden?

Mutatunk egy újat!

Tudod, hogy mik a nyusziráncok? Lehet, hogy a te arcodon is vannak, csak nem tudsz róluk!

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A nyusziráncok, amelyek elnevezése aranyosnak tűnhet, az orr tájékán keresendőek. Legalábbis a kukacoskodók szerint, akik újabb és újabb dolgokat fedeznek fel, amivel a nők idegesíthetik magukat.

Tudd meg, hogy pontosan hol is találhatod meg őket az arcodon, valamint azt is, hogy mit tehetsz ellenük, ha nagyon zavar!

Mik azok a nyusziráncok?

A nyusziráncok kissé ferde, vékony vonalak, amelyek az orr két oldalán jelennek meg, közvetlenül az orrnyereg mellett. A hangsúly a vékonyon van. Ahhoz, hogy megállapíthasd, hogy neked is vannak-e, csak húzd fel az orrod, majd vissza. Elvileg itt alakulnak majd ki később. De az a sanda gyanúnk, hogy a plasztikai sebészek hívták fel rá a figyelmet, mert eddig nem tűnt fel nagyon senkinek, hiszen az elnevezés is egészen újkeletű.

A kialakulásuk okai

Mint a legtöbb ránc, úgy ezek is rögzülhetnek az mimika hatására. Ha hajlamos vagy arra, hogy mosolygás közben az orrodat ráncold, akkor nagyobb az esélye annak is, hogy ezek a vonalak a te arcodon is ott legyenek. Van azonban egy másik érdekes lehetőség is, amelynek hatására szintén előbukkannak, ez pedig éppen a túl sok botox, amelyet a szemöldökök közé fecskendeznek.

Így előzhetnéd meg, hogy látszódjanak

Ezeknek a ráncoknak a létrejöttét nehéz megelőzni, hiszen egy természetes folyamat során alakulnak ki, az öregedés részei, éppúgy, mint bármelyik másik ránc az arcodon. Egyesek szerint érdemes kontrollálni a mosolygást, de ennél rosszabb tanács szerintünk nem nagyon létezik. Segíthet az is, hogy a bőrödet tudatosan ápolod, és erre a területre nagyon odafigyelsz, de véleményünk szerint felesleges a nyusziránc miatt izgatnod magad. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A túl gyors öregedés jelei

Úgy érzékeled, hogy gyorsabb ütemben öregedsz, mint ahogy kellene? Ezekkel jelezhet feléd a szervezeted, hogy változtatnod kellene!

5 jel, hogy túl gyorsan öregszik a bőröd

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük