10 egészruha, ami 50 felett szuper választás nyárra - Csinos, nőies és elegáns darabokat mutatunk

Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk azokat a nyári ruhákat, amik ötven felett telitalálatok nyárra. Csinosak, nőiesek és karcsúsítanak is.

Nyári ruhák 50 feletti nőknek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ötven felett sem kell - és nem is szabad - lemondani a divatos ruhákról. Sokan úgy gondolják, ennyi idősen el kell búcsúzniuk a sikkes, színes és derekat kiemelő daraboktól, de ez nem így van. A divat és a stílus kortalan, egy csinos szett pedig extra magabiztosságot is adhat minden életszakaszban.

Ha nincs ötleted, mi az, ami biztosan jó választás a nyári szezonban, akkor nézz körül körképünkben, ugyanis olyan egészruhákat gyűjtöttünk össze, amik nőiesek, elegánsak, kényelmesek, emellett pedig a trendeket is követik.

Nyári egészruhák 50 feletti nőknek

A virágmintás darabok és az ingruhák idén is hódítanak, a színek terén pedig a szokásos fekete, fehér és bézs mellett a zöld, a narancs, a pink és a piros is nagy kedvenc lesz. És ne feledd, ötven felett se tarts az élénkebb árnyalatoktól, ezek ugyanis nemcsak fiatalosabb hatást keltenek, de élettel telivé, energikussá és üdévé teszik a megjelenésedet. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk azokat a nyári ruhákat, amikkel nem lőhetsz mellé idén.

Az 50 éves nő képeken mutatja meg, hogy előnyös, és hogy előnytelen egy szett – Érdemes tanulni tőle

Jeannette Stock egyszerű, de nagyon látványos öltözködési trükköket mutat meg Instagramján: így lesz azonnal előnyös egy előnytelen összeállítás.

Elolvasom

(Cover-kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük