- Összeér a combja, de gusztustalan! Ne legyél hájpacni!
Az interneten sorra jelennek meg olyan őrületek, amelyek középpontjában a női test áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ideje már divat a combok közötti rés ünneplése, az Instagramon számos ilyen hashtaggel ellátott kép van, akinek pedig összeér a combja, az kezdi rosszul érezni magát. A címben olvasott mondatot egy felhasználótól vettük, akinek ez a markáns véleménye az utóbbiról. A thighgap - combrés - után most szerencsére itt a nothighgap.

Lena Dunham fotója - Instagram/lenadunham

Ez a tigh gap ellentéte, vagyis épphogy az összeérő combokról szól. A combját lefotózta Lena Dunham színésznő is, aki mindig igyekszik erősíteni a nőkben a  pozitív testtudatot. A combrés mellett még van néhány ostobaság, amitől a nők egy nagy része igencsak rosszulérzi magát. És nem azért, mert lusta.

Combrés

A combrés látszólag csupán a vékony combúakat jellemzi, hiszen azt a rést jelöli, amely e testrészek között található. Azonban az, hogy összeér-e a combod, vagy sem, nagyban függ a genetikától, a testfelépítésedtől: például attól, hogy milyen széles a csípőd, vagy attól, hogy milyen csontozatú a lábad. Ha épp másmilyen a tested, akkor lefogyhatsz 40 kilóra is, akkor is összeérnek a combjaid.

Bikinihíd

Idén is biztos rengeteg bikinihidat fogunk látni. Ilyennel az rendelkezik, akinek a fürdőruhája hidat képez a hasa felett, vagyis akinek az előbbi fekvő helyzetben megáll a csípőcsontjain, és így keletkezik rés a kettő között. Azonban ennél a jelenségnél, hasonlóan az előzőhöz, szintén meghatározó tényező a genetika. A kiugró csípőcsontokon múlik az egész. 

Box gap

A box gap sok férfit lázba hoz, ez a szeméremtest alatti kis rés a combok felső harmadánál. Nem véletlen azonban, hogy a nők ezeken a fotókon kitolják a popsijukat, így ugyanis nagyon sokan elérhetik, hogy a combok és a szeméremtest hármasa kellőképpen eltávolodjon egymástól. 

Nincs szégyellnivaló a striákon

A striák akkor alakulnak ki, ha a kötőszövet túl gyorsan tágul, például babaváráskor, épp ezért nincs benne szégyellnivaló.

Ezt is szeretjük