10 nőies egészruha tavaszra, ami 50 felett tökéletes választás - Elegáns, csinos darabok körképe árakkal

Árakkal, lelőhelyekkel mutatunk tíz tavaszi egészruhát, amikkel ötven felett nem nyúlhatsz mellé. Csinos, karcsúsító darabok körképe.

Tavaszi ruhák 50 feletti nőknek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ötven felett sokan lemondanak a divatos, színesebb vagy mintás darabokról, mert úgy érzik, már nem szabad hasonló ruhákat viselniük. Pedig a divat kortalan, és egy csinos ruha extra magabiztosságot adhat mindenkinek.

Ha jól szeretnéd érezni magad a bőrödben, akkor nem érdemes azzal foglalkozni, hogy mások mit szólnak a szettedhez, csakis azzal, hogy neked tetszik-e, amit viselsz, passzol-e az ízlésedhez, stílusodhoz. Tavasszal is bátran szavazz a sikkes, akár élénkebb árnyalatú összeállításokra. 

Tavaszi egészruhák ötven felett

Ha biztosra mennél, vagy nincs kedved hosszasan az üzleteket járni, esetleg a netet böngészni egy-egy új ruháért, nézz körül körképünkben, mert olyanokat gyűjtöttünk össze, amikkel garantáltan nem lőhetsz mellé. Nőiesek, elegánsak, nem túl szűkek vagy rövidek, kiemelik a derekat, és szépen nyújtják az alakot. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket. Ha pedig egy frizurát is beújítanál tavaszra, ide kattintva megnézheted, ötven felett melyek a legelőnyösebb vágások.

Kritizálták az 51 éves nőt, hogy nem a korának megfelelően öltözködik - Videóban vágott vissza

Az 51 éves Renae Olivia videóban vágott vissza az öltözködését kritizáló trolloknak.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük