Mutatjuk az F&F legújabb, nyári trendjeit a környezetvédelem jegyében! (x)
A brit márka legújabb ruhái nem csak a stílusos dizájnról szólnak.

kellysocial 210 nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A klímaválság és a környezetvédelem magával hozott egy olyan szemléletváltást, amelynek részeként a család ruhatárát a legtöbben már más szempontok alapján szeretnék összeállítani, mint ahogyan azt korábban tették.

Az F&F hozzájárulva ehhez a törekvéshez, olyan anyagokat és eljárásokat alkalmaz, amelyeknek a lehető legkisebb a környezetre gyakorolt hatásuk, csökkentve ezzel a márka ökológiai lábnyomát, de továbbra is biztosítva a megszokott árakat és minőséget.

A fenntartható forrásból származó pamutfarmerektől a 100%-ban organikus pamutjersey pólókon át az újrahasznosított poliészter férfifürdőnadrágokig, mind a márka elkötelezettségét bizonyítja a fenntartható divat iránt, hozzájárulva Földünk szebb jövőjéhez.

kellysocial 526 (1)

Habár kiszámíthatatlan még, hogy mit tartogatnak a nyári hónapok, nem tudhatjuk, hogy vajon repülőre szállhatunk-e, vagy az otthoni nyarat élvezhetjük inkább, a kertünket és a közeli természet adta lehetőségeket, de bárhogy is lesz, az F&F új kollekciója továbbra is az optimizmusról szól.

kellysocial 54 (2)

Bátran válasszunk színeket, mintákat és fazonokat is gardróbunkba az új évszakra! Tegyük izgalmassá ruhatárunkat a márka könnyed nyári ruháival, hiszen ezekkel a darabokkal garantáltan sikkes és nőies megjelenést érhetünk el pénztárcabarát árakon!

HU FF Fashion At Tesco

Az árak tájékoztató jellegűek. Az elérhetőség üzletenként változó.

(Képek forrása: F&F)

Ezt is szeretjük