Leégett a bőröd? Ezt kend rá napozás után
A 4 legjobb bőrnyugtató hidratáló, szerintünk
Már csak a ráncok elkerülése miatt is használj hidratálót!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A napozás rendkívüli módon megviseli a bőrt, még akkor is, ha gondoskodtál a megfelelő védelemről. Az UV-sugarak a bőr alá jutva meglazítják a kötőszövetek rostjait, aminek köszönhetően a ráncok nagyon könnyen kialakulnak.

Ha nem szeretnél az ifjúságodtól, vagyis a feszes bőrtől korán elbúcsúzni, akkor mindig használj napozás utáni hidratáló krémeket!

Eszti - Pan The Nol

Érzékeny a bőröm, így előfordult néhányszor, hogy a hirtelen felindulásból vásárolt napozás utáni krém nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezért lényegében gyerekkorom óta a jól bevált Pan The Nolt használom. Gyorsan megnyugtatja a leégett bőrt, nálam még sosem váltott ki irritációt. Ha pedig azt szeretném, hogy hűsítsen is, egy rövid időre beteszem a hűtőbe.

Margó - Garnier Ambre Solaire

Égésre hajlamos bőröm van, ezért nagyon ügyelek rá, hogy napozás után alaposan hidratáljak. Tavaly találtam rá a Garnier Ambre Solaire testápolóra, amibe rögtön beleszerettem. Utálom, amikor a bőröm ragacsossá válik a különböző kemikáliáktól, de ezzel kapcsolatban semmi ilyet nem tapasztaltam, nagyon hamar felszívódott, és szinte éreztem, hogy a bőrömet megnyugtatja.

Az illata is nagyon kellemes, hamar megkedveltem, de, ami a legjobb benne, hogy az átlag hidratálóknál kicsit tovább megőrzi a barnaságomat, így nem kell olyan gyakran napozásra adni a fejem.

Andi - Posthelios

Az érzékeny bőrömet, ami ráadásul nagyon fehér is, kész tortúra megvédeni a nap káros hatásaitól.

Ezért, ha mégis kimerészkedek, mindig nagyon óvatos vagyok, nem csak naptej, hanem napozás utáni termékek tekintetében is. Mivel a La Roche Posay termékcsalád több tagját már évek óta használom, napozás után is erre a márkára szavazok. Nekem nagyon bevált a Posthelios hidratáló, ami nemcsak illatanyagmentes, de vizes állaga miatt könnyen felszívódik, és hidratálja a bőrömet.

Ha pedig véletlenül mégis lekapott a nap, a krém megszünteti a húzódó, fájdalmas érzést. Noha nem túl olcsó - körülbelül négyezer forint körül mozog -, nekem minden pénzt megér.

Kati - Természetes olívaolaj

Napozás után a sima olívaolaj jobb szolgálatot tehet, mint sok, boltokban kapható készítmény - egyszerre táplálja és hidratálja a bőrt, miközben nyugtató hatását is kifejti, így segít megúszni a kiszáradást, aminek egyenes következménye a ráncok megjelenése. Ezzel szoktam tusolás előtt alaposan bekenni a testem - ami marad, az marad, a lényeg, hogy nem hagy nyomot a ruhán. Fürdés után is használható - ekkor azonban, biztos, ami biztos, nem árt a drágább hálóing helyett inkább valamilyen játszóruhában aludni.

Te használsz napozás utáni hidratálót?

Ezt is szeretjük