Irtó stílusos nő Penélope Cruz kishúga: mutatjuk Mónica legdögösebb szettjeit
Nővéréhez hasonlóan Mónica Cruz igazi latin szépség, aki jól egyensúlyozik a szexi és elegáns darabok között.

mónica-cruz-stílusa-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan családok, akikkel nagyon bőkezűen bánt a sors, hiszen nemcsak egy, hanem akár több tagjuk is meg lett áldva tehetséggel és szépséggel is. Penélope Cruzék famíliája erre remek példa, hiszen nem az Oscar-díjas színésznő az egyetlen, aki bárkit az ujjai köré tud csavarni kisugárzásával.

Penélope két évvel fiatalabb húga, Mónica kísértetiesen hasonlít nővérére, és bár színésznőként nem ért el akkora sikereket, így is számos film stáblistáján szerepelt már a neve. A 44 éves szépség a táncban tudott inkább kiteljesedni, volt olyan film, amiben ő alkotta a koreográfiát, és nővére volt a főszereplő.

Képeken Mónica Cruz stílusa

Mivel hazájában, Spanyolországban nővére mellett Mónica is nagy népszerűségnek örvend, ezért gyakran hívják különböző eseményekre, ahol megcsillogtathatja remek stílusérzékét is. A vörös szőnyegen egyértelműen a klasszikus fekete a kedvenc színe, hiszen a legtöbbször ilyen darabokban lép a kamerák elé, ám mindig fel tudja dobni valamilyen izgalmas részlettel, és rendkívül jól variálja az elegáns és szexi stíluselemeket. 2013-ban egy kislánynak adott életet, de alakját gyorsan visszanyerte, hála az egészséges táplálkozásnak és a kitartó edzéseknek.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük