8 nőies téli egészruha, ami gyönyörűen fest telt idomokon - Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket
Csinos téli egészruhákat mutatunk: molett nőknek remek választások.

molett ruha cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egészruhákkal nem lőhetsz mellé, akármilyen idomokkal is rendelkezel. A legfontosabb az, hogy olyat válassz közülük, amiben igazán jól érzed magadat, és ha szeretnéd, egy-egy fazonnal akár optikailag formálhatod is az alakodat.

Ezekről a darabokról ráadásul télen sem kell lemondanod, mert az üzletekben és a webshopokban sok vastagabb, hosszú ujjú változatot találhatsz belőlük.

Téli egészruhák moletteknek

Ahogy általában a hideg szezonban, a kényelmes, puha pulcsiruhák most is nagy kedvencek, de ezek között is vannak olyanok, amik nem elrejtik az alakot, hanem öves vagy megkötős fazonjuknak köszönhetően szépen karcsúsítják azt. A színek terén a fekete mellett a burgundi, a bordó, a bézs és a zöld árnyalatok is nagyon sikkesek. Körképünkben divatos, nagyobb méretekben is kapható téli darabokat gyűjtöttünk össze árakkal, lelőhelyekkel. 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük