10 divatos farmer télre, ami gyönyörűen fest telt idomokon - Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket

Nőies, nagyobb méretekben is kapható farmerokat mutatunk, amik szuper választások molett alkatra.

Téli farmerok moletteknek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egy igazán jó farmer nemcsak kényelmes vagy divatos, hanem kiemeli az alakot, esetleg nyújtja a lábat vagy karcsúsítja a derekat.

Az üzletekben és a webshopokban rengeteg különböző fazon közül válogathatsz, és ha azt szeretnéd, hogy igazán jól érezd magad az új nadrágodban, akkor nem csak azt érdemes figyelned, hogy a legújabb trendeknek megfelelőre szavazz. Szerencsére azonban akadnak olyan darabok, amiknél mindkét szempont teljesülhet.

Téli farmerek moletteknek

A 2023-as év eleji trendek minden testalkatnak kedveznek: hódítanak a magas derekú nadrágok, a trapézszabás, de a bővebb szárú farmerok is nagy kedvencek. Körképünkben olyanokat gyűjtöttünk össze árakkal és lelőhelyekkel, amik nagyobb méretekben kaphatóak, és szuperül mutatnak a telt idomokon.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük