10 divatos farmer télre, ami gyönyörűen fest telt idomokon - Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket
Nőies, nagyobb méretekben is kapható farmerokat mutatunk, amik szuper választások molett alkatra.

molett farmer cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy igazán jó farmer nemcsak kényelmes vagy divatos, hanem kiemeli az alakot, esetleg nyújtja a lábat vagy karcsúsítja a derekat.

Az üzletekben és a webshopokban rengeteg különböző fazon közül válogathatsz, és ha azt szeretnéd, hogy igazán jól érezd magad az új nadrágodban, akkor nem csak azt érdemes figyelned, hogy a legújabb trendeknek megfelelőre szavazz. Szerencsére azonban akadnak olyan darabok, amiknél mindkét szempont teljesülhet.

Téli farmerek moletteknek

A 2023-as év eleji trendek minden testalkatnak kedveznek: hódítanak a magas derekú nadrágok, a trapézszabás, de a bővebb szárú farmerok is nagy kedvencek. Körképünkben olyanokat gyűjtöttünk össze árakkal és lelőhelyekkel, amik nagyobb méretekben kaphatóak, és szuperül mutatnak a telt idomokon.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük