Milyen formájú a cicid? A tökéletes melltartó laza pólók alá
Ha jól választod meg a melltartódat, egy bővebb fazonú pólóban sem fogsz alaktalannak tűnni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb nő nem elégedett a külsejével, pláne akkor, ha arról a bizonyos mellkasi területről van szó. Van, aki túl kicsinek ítéli, van aki úgy gondolja, hogy az övé már túlzottan megereszkedett, sőt, olyan is van, aki a tükörbe pillantva túl nagynak, formátlannak látja domborulatait a pólók alatt.

Azonban nem létezik olyan probléma, amelyet egy jó melltartó ne orvosolna. Nagyon sok függ a fazon, az anyag és a méret megválasztásától. Ha szeretnél optikailag csalni és egy bővebb fazonú póló alatt is nagyon mutatósan domborodni, akkor válassz a mellformádnak, -méretednek megfelelő fehérneműt.

Pici mellekre

A legtöbb elégedetlen hang a kismellűek táborából csendül fel. Ha te is a minimális domborulattal rendelkezők közé tartozol, akkor bizonyára tisztában vagy vele, hogy mennyire nehéz jó szabású melltartót találni, amely nemcsak kosarában felel meg a kívánalmaknak, de még teltebbnek is mutat.

Szerencsére manapság számos remek opció közül választhatsz, ha optikailag növelni szeretnéd a melleket. Az alulról megtámasztott félkosaras fehérneműk a kis mellek nagy barátai. Ez a fazon egészen alulról emeli meg a cicidet, egyfajta polcként megtartva. Így úgy tűnik, mintha maga a természet adta volna csodás formát, és egy lazább póló alól is kidomborodnak a halmocskáid.

A push-up melltartó születése igazi forradalmi áttörés volt a kismellűek szerint. A megemel és összenyom technika igazi áldás tud lenni, hiszen így nemcsak szemmel láthatóan nagyobbnak, hanem kerekebbnek is tűnik a mell - kifejezetten jól mutat olyan ruhadarabok alatt, amelyek csak sejtetik tested körvonalait.

Dús idomok tartása

A telt keblek képviselői úgy tartják, hogy a nagy mell átok és áldás egyszerre. Persze nagyon dekoratív tud lenni egy igazán méretes dekoltázs, ugyanakkor nehéz olyan melltartót találni, amely ténylegesen megtartja a dús keblek súlyát. Ráadásul a gravitáció sem segít túl sokat a helyzeten.

Az apró domborulatokkal ellentétben itt nem az emelésen, hanem a formázáson és a tartáson van a hangsúly. Ezért a szivacsos megoldásokat jobb, ha minél hamarabb elfelejted, nem beszélve a push-upról. Jelen esetben az a lényeg, hogy a melltartó kosara minél magasabban érjen össze, hiszen ez tartja kordában a ciciket. Ideális fazon lehet a balconett stílus, amely nemcsak magasan záródik, de mindezt kiegészíti egy pluszréteggel is.

A súly megtartásának szempontjából fontos az is, hogy a melltartó pántja minél magasabban, például a kulcscsontodtól induljon, sőt, lehetőleg minél vastagabb legyen, így eloszlik a teher a vállaidon, kevésbé fog a gerinced hasogatni. Ráadásul nem fog úgy tűnni, mintha a póló alatt a melled önálló életet élne, hiszen teljesen satuba lesz fogva.

Formátlan cicikre

Nem csak a kis vagy nagy méret jelenthet gondot a mellkérdésben. Sokaknak kényelmetlenséget okoz, hogy a mellei túlzottan a szélen helyezkednek el, vagy éppen nem hasonlítanak kerek almára.

Ilyen esetben a kosárforma és a pántok elhelyezkedése segít sokat a helyzeten. Célszerű a merevítős, szivacsos kosarakat választani, mert ezek alakot adnak a ciciknek, nem egyszerűen csak megtartják őket. Hasonló megfontolásból alkalmas lehet az a fehérneműszabás, amely a melltartó kosarait széles pánttal fogja össze alul.

Mivel a nők két melle nem egyforma nagyságú, ezért a szivacsokkal kísérletezhetsz is. Tegyél csak az egyikbe betétet, a másikat hagyd üresen, elképzelhető, hogy így még optimálisabb végeredményt kapsz a póló bő szabásának ellenére is.

A pánt elhelyezkedése sem mindegy. Míg a szélen elhelyezkedő pántok inkább a kis melleket hangsúlyozzák, addig a nyakba köthető stílus szó szerint formabontó tevékenységű. Ez a fazon ugyanis a mell két oldalán fut végig, vagyis a kosár által alakot öltött ciciket egyfajta keretbe foglalja.

Ezt is szeretjük