A tökéletes melltartófazon pici, közepes és nagy cicikre

Minden méretnek megvan a csodatevő melltartója, mely formásabb ciciket varázsol. Ilyen fazonokat keress!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Amikor egy nő a tükör elé keveredik, mindig talál okot arra, hogy elégedetlenkedjen a külsejével, és talán a mellkérdés az, mely a legtöbb belső tipródást okozza egy hölgyeménynek a plusz kilók után.

Bár arra, hogy milyen az ideális cici, válasz még nem született, hiszen ahány férfi lakozik a világban, valószínűleg annyi elképzelés él arról, hogy miként kell domborodnia egy kívánatos dekoltázsnak.

Ám, bármilyen idomokkal is áldott meg a sors, abban biztos lehetsz, hogy nincs az a mellbevágó probléma, amit ne orvosolhatna egy megfelelő fazonú melltartó, mellyel optikailag igazíthatsz a látványon.

Ugyanis, a különféle szabású darabok nemcsak a biztos tartás, a formába igazítás, valamint a szexi csomagolás terén lehetnek kebelbarátaid, hanem az önbizalmadat éppúgy feltuningolhatják, akár az ütközőid méretét.

Kis méret, nagy lehetőségekkel

Sokan úgy gondolják, hogy kis méret esetén csupán akkor bír jelentőséggel a melltartó viselése, ha cicinövelő szemfényvesztéshez akar folyamodni az ember lánya, de számos olyan fazon létezik, mely kihangsúlyozhatja a természet adta bájaidat, illetve korrigálhatja az apróbb formabeli hibákat.

A mély kivágású pillangófazon V-alakban dekoltált szabása teret ad a gömbölyded íveknek, és nem szorítja le azokat. Ha oldalirányból szivaccsal bélelt, összeterelheti az egymástól elforduló, távol ülő ciciket, a kosaras, alsó betétes megoldás pedig nemcsak támogatást nyújt, hanem egységesen kerekké varázsolja az alul teltebb idomokat.

Ugyanezt érheted el egy félkosaras balconnet típusú melltartóval, melynek kagyló alakú kosarai alulról felpolcolják a körte formájú kebleket, így dúsabb hatást keltenek.

Különösen ajánlott ez a fazon vékony hölgyeknek, akiknél a méretveszteség fogyás következtében alakult ki, ezáltal felül laposabb a mellük. Ha azonban kerek, alma formájú cicid van, kipróbálhatod a topszerű melltartókat, melyeknél a fazonvarrás és a félköríves kosárkialakítás szivacsbetét nélkül is garantálja, hogy nagyobbnak tűnjenek a domborulataid.

A push-up cicifixek közül is érdemes tudatosan választani, hiszen itt is fontos, hogy milyen irányból bélelt fazonról van szó. Ha extra mellnövelésre vágysz, a szivacsrétegekből összevarrt kosarú találmányok felé kacsintgass, illetve a zselés betéttel rendelkező, természetes hatást biztosító modellek ígéretével is élhetsz. Fokozhatod az őrjítően dús látványt, ha nyakpántos vagy elöl kapcsos változat mellett döntesz.

Ideális fazonok közepes mellméretre

Amennyiben a megtámasztás a célod, áldásos lehet számodra egy merevítős pillangófazon, melynek háromszögkivágása együtt fejti ki összeterelő és megemelő hatását a kosarak körüli megerősített résszel.

A tömörebb, feszesebb keblek érdekében bevethetsz olyan balconnet-szabású modelleket, melyeknek a dekoltázsa enyhén homorú félkörívet ír le. Ez a típus oldalról is megtámogatja a melleket.

Az esőcsepp formájú kosarak kerek, alma típusú cicikre ajánlottak, melyeknek nyújtott fazonja kissé széthúzza a túl közel álló domborulatokat, illetve a merevített kosárrész és a csepp alakú szivacsbélés kihangsúlyozhatja, és dúsabbá formázhatja a szép, kerek íveket.

Ha a melleid gömbölyűségével nincs gondod, a háromszög melltartót is kipróbálhatod, melynek merevítős változata diszkréten megemeli az idomokat. A zártabb V-kivágású, szivacsos megoldások azoknak kedveznek, akiknél a mellizmok már nem biztosítanak kellő tartást.

Dús idomok, formásan

Bár a dús kebelcsodák irigylésre méltóak, idővel annál több gondot okozhatnak tulajdonosuknak, hiszen nemcsak a gravitációval gyűlik meg a bajuk, hanem formájukat is hamarabb elveszíthetik, illetve a gerincet is folyamatos terhelés alatt tartják.

Ám a nagy ciciknek is megvannak a szexi melltartómodelljei, melyek kordában tartják az öntörvényű idomokat. A kifejezetten méretes ütközőkre megálmodott balconnet-fazonok valamivel zártabbak, és függőlegesen nyújtott, szűkítő varrásos kosarakkal, valamint megerősített pántokkal bírnak, a tehermentesítés érdekében.

Ezzel a típussal összefoghatod és megemelheted a melleidet. A rétegelt félkosaras megoldások nemcsak sejtelmesek, hanem tökéletesen kerek formát eredményeznek, hiszen a háromszög kivágású alsó, merevített részre rákerül egy domborúan félköríves csipkebetét, mely magasabban zár.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A szivacsbélés számodra teljesen felesleges, inkább a hónalj felé magasított kosarakra, a formázóvarrásokra és a párnázott vagy háromszögformában elkeskenyedő pántokra koncentrálj.

Ezt is szeretjük