Milyen napszemüveg passzol kerek, és milyen ovális archoz? Képeken mutatjuk a legelőnyösebb fazonokat

Ha igazán előnyös napszemüveget szeretnél nyárra, válassz az arcformádhoz passzolót.

napszemuveg cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha olyan napszemüveget szeretnél vásárolni, ami nemcsak divatos, de igazán jól is áll, akkor érdemes az arcformád alapján választanod.

Akkor érheted el a legelőnyösebb, legcsinosabb hatást a napszemüveggel, ha a keret formája passzol a fejformádhoz. Meg fogsz lepődni, mennyit számít, ha ezt is figyelembe veszed.

Napszemüvegek különböző arcformákhoz

A napsütéses idő beköszöntével nem szabad elfeledkezni a napszemüvegekről, hiszen rendkívül fontos a szem védelme. Hogy egy kicsit segítsünk a döntésben, képeken mutatjuk azt, hogy melyik arcformához melyik illik a legjobban. Ezek emelik ki a legszebben a vonásokat, és egy kicsit trükközhetsz is velük. Persze a fazon mellett arra is figyelj oda, hogy megfelelő UV-szűrővel rendelkezzen, valamint minőségi legyen a kiszemelt darab.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük