Egy harisnya segítségével posztolt fotót a torzított testképről!
Üzenetei miatt már 78 ezren követik a lányt Instagramon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több nő próbálja hangsúlyozni a pozitív testkép fontosságát. Sokan közülük különböző fotókon szemléltetik, hogyan lehet játszani a kamerával, egy-egy beállítással vagy akár a sminkkel és az öltözködéssel.

Milly Smith, akinek Instagram-profilján a saját testünk szeretetén van a fókusz, most egy harisnya segítségével mutatta meg, milyen csalóka is tud lenni egy kép, és mennyit lehet rajta alakítani másodpercek leforgása alatt.

A képaláírásban azt írja, nem előtte-utána fotót szeretett volna, nem egy fogyásos posztról van szó, hanem arról, hogy megmutassa, mindkét testképét szereti. Mindkét képen lévő testtel szeretetben él. Azt mondja, szerinte az emberek nem akarják meglátni, hogy öt másodperc alatt átváltozhat a kép egy szimpla pózváltással.

Szerinte a világnak nincs szüksége arra, hogy mindenki egymást másolja. Mindenki legyen önmaga. És fontos, hogy mindenki meglássa, az emberi test egyszer ilyen, egyszer olyan. Nem kell folyamatosan a tökéletességre törekedni.
 

 

Same girl, same day, same time. Not a before and after. Not a weight loss transformation. Not a diet company promotion. I am comfortable with my body in both. Neither is more or less worthy. Neither makes me more or less of a human being. Neither invites degrading comments and neither invites sleezy words. We are so blinded to what a real unposed body looks like and blinded to what beauty is that people would find me less attractive within a 5 second pose switch! How insanely ridiculous is that!? I love taking these, it helps my mind so much with body dysmorphia and helps me rationalise my negative thoughts. Don't compare, just live for you. There is no one on this planet who's like you and that's pretty damn amazing don't ya think. The world doesn't need another copy, it needs you. We are worthy, valid and powerful beyond measure (If you don't pull your tights up as high as possible are you really human?)

Milly Smith (@selfloveclubb) által közzétett fénykép,

Ezt is szeretjük