Tartja a mellet, kényelmes, és nem vág be - Melltartóteszt képekkel
Minden méretben teszteltünk, miközben elszántan kerestük a választ: venni vagy nem venni érdemes?

COVER2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Milyen a jó melltartó? A női lét megannyi kérdése közül erre a legtöbben bizonyára csípőből rávágják a választ: nem nyom, nem szorít, remek tartást ad, szép dekoltázst kölcsönöz, és szinte észrevétlen. A válasz egyszerű, de megtalálni a tökéletes darabot? Na, ez már egy merőben más dolog.

Mivel az átlagember többnyire nincs megáldva tökéletes méretű és formájú cicikkel, olyan társat keres, aki biztosítja arról, hogy úgy tökéletes, ahogy van. És mi lehet jobb annál, ha a melltartó láthatatlan? Ha mellette olyan érzetet kelt, mintha ott sem lenne! Ezt ígéri nekünk a sloggi ZERO Feel fehérneműje, de, hogy valóban elfelejtettük-e, amit eddig a melltartókról gondoltunk, arról meséljenek tesztelőink!

"Szép dekoltázs, fájdalom nélkül"

- Évek óta próbálkozom különféle merevítő nélküli melltartókkal. Elsőként a sportmelltartókat próbáltam ki, de, mivel ezek zömében nincs szivacs, nem szerettem őket használni. Később jöttek a merevítő nélküli kismamamelltartók, ám ezek sem váltak be.

Balról jobbra: hagyományos melltartó, Sloggi ZERO Feel melltartó.
Balról jobbra: hagyományos melltartó, Sloggi ZERO Feel melltartó.

Így nagyon örültem, amikor alkalmam nyílt kipróbálni a sloggi melltartóját. Finom, puha anyagát nem szakítja meg a varrás, így nem hagyott nyomot a bőrömön. A belső, mell körüli szivacs kialakítása pedig ugyanazt a vizuális eredményt hozza, mint kínzó, kosaras elődei - tehát szép dekoltázst ad, csak fájdalom nélkül. Ez a termék az, amit évek óta keresek! Biztos, hogy még beszerzek belőle egy pár színben. 

"Mintha rám öntötték volna"

- Mivel nincs nagy mellem, nem lenne szükségem igazából melltartóra, viszont szégyellős vagyok, ezért nálam csak a szivacsos fazonok jöhetnek szóba, amiken nem üt át semmi. A tesztelésre kapott melltartónál azonnal megmondtam, hogy jó lesz, a szivacs masszívnak tűnt. Kényelmes, nem vág be, szépen a testre simul.

Nem mondom, hogy olyan, mintha nem lenne rajtam semmi, de majdnem hozta ezt az eredményt. Egyetlen problémám a széles pántjával van - ez hidegben persze nem gond, nyáron nem lehet bármilyen kisruha alá felvenni. A tesztelésre kapott melltartón felül még biztos, hogy beszerzek pár színvariációt. 

Balról jobbra: hagyományos melltartó, sloggi ZERO Feel melltartó.
Balról jobbra: hagyományos melltartó, sloggi ZERO Feel melltartó.

"A nap végén nem fáj megszabadulni tőle"

- A melltartóim döntő többsége push-up fazonú, de próbálkoztam már szivacs és merevítő nélküli melltartókkal, azonban egyikben sem éreztem komfortosan magam. Mindig úgy éreztem, hogy szinte kiesik belőlük a mellem.

A sloggi melltartójának viselése viszont abszolút komfortos, nagyon rugalmas és finom az anyaga, egyformán illeszkedik mindkét oldalhoz, pedig a melleim nem egyforma méretűek. Tartja a mellet, de nem polcolja fel annyira, mint egy szivacsos és merevítős melltartó, így a nap végén nem fáj megszabadulni tőle. Nagyon tetszik, hogy számos vidám színben kapható, egyedül a széles vállpánt az, ami miatt egy trikó alatt nem viselném.

Balról jobbra: hagyományos melltartó, sloggi ZERO Feel melltartó.
Balról jobbra: hagyományos melltartó, sloggi ZERO Feel melltartó.

"14 órán át is kényelmes volt viselni"

A sloggi melltartó szuperkényelmes volt, pedig nem hittem benne annyira. A teszt napján 14 órát volt rajtam, és így is csak egy alig látható nyomot hagyott, ami az alábbi képen talán látható. Kerületében tökéletesen illeszkedett, de a pántja lehetne állítható vagy rövidebb, mert azon a részen nagynak bizonyult - talán azért, mert kisebb termetű vagyok. Ettől függetlenül nagyon kényelmes, és nem érezhető viselet közben, hogy nagy lenne, tehát így is jól tartotta a cicit. Próbáltam már a kosaras melltartókon kívül a merevítő nélküli, tiszta csipke melltartót, de még az sem, és a sportmelltartó sem hozta ezt a fajta kényelmet, amit a Sloggi.

Balról jobbra: hagyományos melltartó, Sloggi ZERO Feel melltartó.
Balról jobbra: hagyományos melltartó, Sloggi ZERO Feel melltartó.

A fürdőruhaszerű anyagát elsőre kicsit furcsálltam - 70% poliamid, 30% elastan - , és féltem, hogy irritálja majd a bőrömet, de végül ebből sem volt probléma. Nem az a tipikus szexi fehérnemű, különösen azoknak ajánlom, akik a kényelemre utaznak - sokat dolgoznak, akár álló- vagy ülőmunkát végeznek, de túrázáshoz, városnézéshez, utazgatáshoz is tökéletes. Ha nem magam próbáltam volna, biztos, hogy nem hiszem el, de így bizonyára veszek magamnak még egy testszínű darabot is, mert erről a melltartóról már tudom, hogy megéri a pénzét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Véleményünk dióhéjban

A fehérnemű ígéretéhez híven új dimenziókat nyit a melltartóviselésnél, hiszen sehol nem vág be, nem hagy nyomot, miközben mégis megtartja a melleket. Bár vitathatatlan, hogy a melltartó igazodik a testhez, nem pedig fordítva, azért reméljük, hogy a jövőben egy vékonyabb pántos kollekcióval is előrukkolnak, így valóban minden ruha alá bátran felvehetjük. 

.

Ezt is szeretjük