Hihetetlen, amit ez a sminkes a mellével művelt: egy számmal nagyobb cicik plasztika nélkül
Az internetezők teljesen odavannak a videójáért. Nem is csoda, hiszen néhány perc alatt varázsolta sokkal dúsabbá a dekoltázsát.

mellek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A plasztikai beavatkozások népszerűsége szemernyit sem csökkent az utóbbi időben, a mellnagyobbítás pedig valamennyi közül kiemelkedik. A nők többsége a világon szinte mindenütt ezzel a testrészével fekszik leggyakrabban kés alá.

Natalie Boucher, a 21 éves blogger megelégelte ezt, és elhatározta: megmutatja, hogy felesleges erőszakkal megbolygatni, amit a természet ajándékba adott. Egy egyszerű módszerrel is lehet akár több számmal növelni a mellméretet, ha valaki elégedetlen az adottságaival, és szeretne egy picit trükközni. Már ha valaki ingert érez a mellsminkelésre.

Egy számmal nagyobb cicik plasztika nélkül

A videót azóta több mint hétmillióan látták, a bámulatos módszert pedig bárki könnyűszerrel megtanulhatja. Az egész nem más, mint néhány jól irányzott (smink)ecsetvonás a megfelelő alapozóval és korrektorral. Plusz mélyen lehúzott felső.

- Rengeteg nőnek problémát okoz a mindennapokban, hogy nem elégedett a dekoltázsával. Valakinek a mellmérete, míg másoknak a formája nem tetszik, ettől függetlenül nem kell rögtön kés alá feküdni. Mindössze egy kis optikai tuning kell, amit lépésről lépésre elsajátíthatsz a videómból - mondja a lány. Hogy még könnyebb dolgod legyen, röviden el is olvashatod, mit kell tenned a látszólag nagyobb cicikért.

Így haladj lépésről lépésre

Sötét kontúr: a melleid között, félkör alakban kontúrozz a kulcscsontod körül, illetve V-alakban a nyakadon. Ezt a legkönnyebben egy krémes állagú, sötét bronzosítóval teheted meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiemelés: fogj egy, a bőrödnél világosabb árnyalatú alapozót, amivel pöttyöket rajzolhatsz a válladra és a kulcscsontodra, majd egy ecset segítségével oszlasd el.

Összemosás: utolsó lépésben egy nagyfejű ecset segítségével óvatosan dolgozd el a széleket. Ha nem tetszik a végeredmény, szivaccsal, finom, nyomó mozdulatokkal visszatöltheted a színeket. Végezetül enyhén púderezd le, hogy tartós maradjon.

Sokat számít a melltartó is

Egy jó melltartó megemeli, hangsúlyozza és formálja a ciciket, a legtöbben mégsem tudják, hogy pontosan melyik fazont válasszák. Mutatjuk, milyen mellekre melyik fehérnemű a legjobb.

Ezt is szeretjük